Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

La revetla, a la plaça major. (Sant Tià 2011)

(Opinió)

mado-llucia, 20 Gener, 2011

Avui amb prou forces em podia moure del sofà. Tres hores, interrumpides, de ball varen pagar la pena.

La revetla va començar amb el tradicional ball des gegants, els castellers i l'encesa del fogueró. Tot d'una començà la ballada.

Balladors de Lluc, que eren més que mai, encetaren el ball. Els balladors estàvem pendents de sí podríem ballar amb l'espai suficient. Al principi va costar una mica, no obstant, aviat ens varem quedar amb la plaça, que no vol dir que no hi hagués gent mirant! N'hi havia molta, però ens poguérem ballugar bé sense problemes. El que no entenc és com, veient que hi havia tant de públic a la plaça del folk entre balladors i “miradors”, sempre acaba tenint un paper secundari. Seguirem tan bé com al principi amb Xaloc i l'aturada vengué amb l'homenatge a Bel Cerdà. Ben merescut, això no ho dubt gens, però a mi em va semblar poc preparat. La filla, entre plors, pogué agrair aquest acte, però E. Grosske ni tan sols li va dedicar unes paraules, ara a la foto sí que va sortir. Caliu ens va fer llevar la fretada que varem agafar aturats. Malgrat no tenguérem problemes per ballar, ja estava ple de gent esperant l'altre artista, en Loquillo. Sempre serà un debat el tema de mesclar estils a les places.

En conclusió, enguany no hem tengut problemes d'espai, i n'estic contenta, ja que la gent pogué gaudir i veure “l'espectacle” de la nostra cultura. És una bona plaça, i encara haguéssim tengut una mala experiència, com va passar fa dos anys, enguany l'hem disfrutat. De la resta, poc puc dir, perquè vaig quedar tan baldada que vaig partir just acabat sa ballada.

Ja veurem com va, el famòs aTIAr.

Fins aviat!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: La revetla, a la plaça major. (Sant Tià 2011)

Víctor | 24/01/2011, 10:23

estic content idò que es canvi de plaça hagi beneficiat la festa! A mem si en prenen nota per altres anys i no mos traginen d'un costat a s'altre. A mem si l'any qui ve no m'ho perd ;)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb