Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

I Trobada Internacional de Glosa Improvisada

(General)

mado-llucia, 09 Octubre, 2010

Després de deu anys de mostres, enguany s'ha fet un bot qualitatiu i els Glosadors de Mallorca han fet possible la primera Trobada Internacional de Glosa Improvisada.

Aquesta Trobada compta amb tres funcions, la primera de les quals fou ahir a Alcúdia. Avui la podreu veure a Manacor, després d'una taula rodona amb enteses en el tema i demà diumenge al teatre Principal de Palma. Enguany, a banda de l'actuació de diferents glosadors locals segons el dia, han vengut glosadors de Menorca i improvisadors italians, canaris i cubans. Ahir vaig tenir el goig d'assistir a Alcúdia a la primera posada en escena i vos assegur que paga molt la pena.

El millor de la nit, sens dubte, i tal i com ho anuncià el presentador de la Trobada, Felip Munar, fou la presència de Tomasita Quiala, una dona cubana de mitjana edat que és repentista (com ho anomenen ells, derivació de de repente) i que és ben cert el que anunciaven: t'arriba al fons de l'ànima i ella tota sola omple l'escenari i fa que el vespre sigui inoblidable.

Els Glosadors de Mallorca la conegueren a Cuba quan hi anaren a fer un intercanvi. Aleshores, li feren la promesa de no aturar de llavors ençà fins que l'haguessen poguda dur a Mallorca. Per poc que vos atraigui el món de la glosa, si teniu l'oportunitat d'assistir a una de les actuacions de la trobada, no la tudeu!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb