Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Un tiquet per a ballar?

(Ballades), (Cultura popular)

mado-llucia, 19 Agost, 2010

Ahir a s'Alqueria Blanca és que no hi cabíem! Entre els balladors d'allà, la gent que s'havia mogut de diferents punts de l'illa i fins i tot la vintena de balladors barcelonins que havien vengut a posta convidats per Caliu... Plaça petita, colzades i més colzades però un ambient immillorable.

Es Revetlers ahir feren d'amfitrions, vàrem fer un poc tard i just els vérem acabar però, i Caliu segueix sonant igual de bé després de treure el disc, que ja es ven millor que les galletes d'Inca -ahir esgotaren tots els qui havien dut per a vendre- i això que encara n'han de fer la presentació, que pareix que serà dia 4 de setembre a ses Voltes, a Palma.

Jo no vaig ballar gaire per mor de l'excés de gent en un indret tan petit, pareixia que s'havia de demanar tiquet per a ballar, tal i com em suggerí madò Llúcia.

Gent de s'Alqueria m'explicà que tenen una altra plaça molt més grossa, però que la gent del poble vol fer les ballades en aquella més petita. No sé jo si és una bona idea a mitjan estiu i duent-hi dos grups -i bons-... massa temptador per als balladors excursionistes d'arreu de l'illa. Per a l'any qui ve per ventura s'ho hauran de repensar si hi volem caber millor!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Un tiquet per a ballar?

Siurell | 18/08/2010, 18:15

Aquesta plaça era molt petita però es vera que hi havia un ambientasso. Per jo Caliu de cada dia sonen millor, i les peces pròpies són boníssimes. El que no sé es com tenguent una bulla tan bona (que no és al disc) no la sonen a plaça... curiós.

 

Re: Un tiquet per a ballar?

Palo | 19/08/2010, 11:50

de qué sirve tener un ambientazo si con tanta gente no hay quien baile?

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb