Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

35è aniversari d'Aires de Monti-sion

(Ballades), (Opinió)

mado-llucia, 11 Juliol, 2010

Ahir al cap vespre al parc de n'Hereveta a Porreres hi havia festa. Hi havia una bona ballada amb 4 grups i un soparillo típic d'estiu.

Quan vaig arribar a les 19,30h em vaig preocupar, només hi havia els músics. Damunt es cadafal es preparaven els joves campaners de Pinyol Vermell. Hi havia més gent major mirant asseguda que balladors. Només un rotlet de nines porrerenques encetaven el ball. Jo i els meus amics de Caliu estàvem preocupats. Era una llàstima que hi hagués tan poc ambient ja que els organitzadors de la festa ho tenien tot preparat. En sonar Caliu van aparèixer una vintena de balladors que gaudiren de la seva música. Però va ser acabar ells i molts ja varen acabar ses forces i anaren a sopar. Els dos grups de Porreres sonaren pràcticament per la gent que sopava.

Ahir es varen juntar 7 ballades arreu de l'illa. En bon divendres no en va haver cap. No es podria tenir en compte això? Al Pla de na Tesa hi va haver una gentada, però i a les altres? Hi va haver qualcú? És una mica trist. Tant pels balladors com pels sonadors.

Bé, ara ja no hi podem fer res.

La meva intenció era partir després de Caliu a Portocolom per poder escoltar a Sa Torre i Abeniara, però sense fer-hi comptes em varen convidar a sopar i vaig passar una bona vetlada. Un dels pocs balladors que van venir, sabeu qui era? En Remellet! Mirau que ballarem plegats i no m'hi vaig fitxar, quin desastre.

Sabeu què, ja tenc el disc de Caliu. Avui de matí l'escoltava i, eh? ... És una passada. Ja vos faré un anàlisi més extens, perquè és realment digne d'escoltar. No sé com encara hi ha gent, malgrat siguin molts pocs, que no considerin a Caliu com uns dels millors grups que sonen actualment. Ai... i que sonin per molts d'anys!


Ja ho sabeu lectors, podeu comentar les altres ballades! Així farem més enriquidor el blog!


Merci! Fins aviat!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb