Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Dia de les Illes Balears

(General), (Ballades)

mado-llucia, 02 Març, 2010

Ahir va ésser festa i quin dia més bo que va fer, feia venir la passegera amb tot el soleiet! Sé cert que no som l'únic que enyora a Madò Llúcia a les ballades, aquestes darreres setmanes ha estat molt enfeinada.. la tornarem a veure pel mig ben aviat, però!

Idò bé, com ja sabreu hi va haver tallers de contrandansa tant el matí com l'horabaixa, tot i que no hi vaig poder anar... ens haurem de posar les piles en aquest nou ball (en itàlica, perquè molt nou no és que ho sigui si se'n fa una tasca de recuperació. El càmera més famós de les ballades ja n'ha penjat un vídeo del taller a Youtube, perquè els qui ens quedàrem amb les ganes ens en puguem fer una petita idea:

La ballada va estar molt bé, tot i que un grup sempre es fa un poc curt. El dia preciós que feia convidava a ballar i a llevar-se el jarsei tot d'una. Molt bon ambient i bon so de Es Revetlers, que ens deixaren amb un còlic de mateixes; tot i que un poc apretats pel públic, ahir com a mínim hi havia espai per ballar i no com va passar a les festes de sant Sebastià. Es va repetir l'escenari de l'any passat amb Música Nostra, tornàrem al Born... qui té des del meu punt de vista pros i contres: el trespol és bo i m'agrada molt més que el de les Voltes, però no m'acaba de fer el pes que sigui llarg i estret.

És una opinió personal, però de vegades pens que Palma no la varen fer pensant en les ballades (faltaria més, no?!) perquè anam d'un lloc a un altre i passant per diferents places sempre em costa trobar-me còmode, o almanco igual de còmode que a qualque poble en què és gairebé obligatori passar gust i ballar a lloure, sense passar pena de pegar colzades.

Com a anècdota, destacarem que Es Revetlers ja deixen caure comentaris sobre el seu proper disc, Madò Llúcia i jo ens fregam les mans!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb