Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

6è aniversari de l'Agenda de ballades i altres saraus

(Internet)

mado-llucia, 01 Setembre, 2009

El proper dimarts dia 8, farà exactament sis anys que el web de l'Agenda de ballades i altres saraus es troba a la xarxa. Un temps en el qual s'ha consolidat com una de les agendes de referència pel que fa al ball de bot i els ritmes tradicionals.

Sis anys es diuen molt aviat, però segur que han dut molta de feina... i ben profitosa que ha estat. La seva tasca és importantíssima: al mateix temps que amb els anys la manera de ballar i les tendències musicals han canviat, els mitjans de comunicació també ho han fet. És innegable que avui dia internet s'ha fet un espai importantíssim en el món de la comunicació, no només per la seva grandesa sinó també per les seves possibilitats.

 

Webs com l'Agenda de ballades i altres saraus, idò, no fan més que adaptar aquesta feina de difusió als nous temps. Poder-la consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb accés a la xarxa, poder donar notícia a la web d'una ballada amb un senzill correu electrònic... i tot per a gaudir d'una agenda completa i actualitzada.

La web compta també amb altres seccions, com una completíssima discografia de ball de bot -imprescindible- o un aplec multimèdia catalogat per anys. Val la pena fer una ullada a aquestes altres seccions. Com molts ja sabreu, ara fa ben poc varen canviar el format del web i varen adquirir un domini propi. Recordau que ara els podeu trobar a www.agendasaraus.cat .

Des del blog de Madò Llúcia volem donar les gràcies a Jose Jiménez Rantala, el seu creador, per la valuosíssima feina que hi ha fet fins ara, i encoratjar-lo a seguir amb ella.

Per molts d'anys!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: 6è aniversari de l'Agenda de ballades i altres saraus

Siurell | 01/09/2009, 09:34

Què faríem sense aquesta valuosa agenda! A on cercariem ses ballades a una societat que ha perdut molt el "boca a boca"?
Tanta sort, tant d'aquesta com la de Maria Balla i bota. Sense ells no estiriem actualitzats!

 

Agendes

Víctor | 01/09/2009, 15:19

Exacte, ara que estic avesat a ses agendes d'internet se'm fa molt mal de pensar com funcionaria tot si no hi fossen... Seria molt diferent trob, una passa enrere en temes de comunicació com bé dius a s'article.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb