Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Mal de Balladors

(General)

mado-llucia, 29 Juny, 2009

Sabia de fa estona que a la meva mestra de ball ja l'han aguda d'operar dels peus de tant de ballar. Esper no anar jo en camí. Xerrant amb balladors i balladores sobre el mal de peus m'he adonat de què som ja un parell que patim del peu obert o amb paraules técniques, de metatarsalgies. I si a més juntam altres malformacions que un ja té als peus ho acabam d'arreglar. Encara ens sembli mentida és molt important dur bon calçat per anar a ballar, sí, jo som la primera que fa 3 estius que ball amb albarques... i així he acabat, per això feis-me cas, què com a padrina sàvia que som heu de dur unes bones sabates per ballar! 

De moment jo he d'anar tirant amb aquesta "cinta elàstica" al peu* ( l'he vista a més d'un ballador)

*Cincha de Forestier (extret de Doyma Farma)

Es un dispositivo ortésico elástico de descarga metatarsal (fig. 9). Dispone de una almohadilla central de descarga retrocapital.

Fig. 9. Cincha de Forestier.

El objetivo de esta ortesis es repartir la carga en las cabezas metatarsales para evitar las hiperpresiones en esa zona.

Una variedad de esta cincha es la que se diseña sin almohadilla de descarga y que es útil para el tratamiento del pie abierto o metatarsus latus.

 

Aquí teniu altres enllaços interessants: 

"Habilidades clínicas para el tratamiento del pie"

"Exploración clínica ortopédica"

 

Ballar ha de ser, i és, un plaer!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Mal de Balladors

Víctor | 30/06/2009, 21:02

Ostres, molt interessant Madò! Demà em miraré els enllaços amb deteniment, no he tengut encara molèsties però convé estar-ne informats noltros que ballam tant!! ;)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb