Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Gala Especial World Folkdance Festival

(Fotos)

mado-llucia, 17 Abril, 2009

Seguint amb els mundials vos deix més fotografies de la Gala especial que es fa al Teatre Principal als vespres.

No sabia quins grups ballarien. La primera actuació

va ser la mes llarga, Aires d'Andratx, que casualment més de la meitat són els mateixos de "Històries d'un ball". Per tal de lluir les faldes feien voltes com a baldufes botant ben amunt. Antigament era una porcada si s'aixecaven, però i què no és guapo això? per això el dilema que vos vaig esmentar articles abans: els balls que es mostren, són com eren o són només pur espectacle? Per la resta de grups no puc opinar gaire ja que no conec la seva història, varen ballar els de Bulgària, Portuguesos, Africans i Mexicans però es clar que són balls preparats per l'espectacle. I ara, què no ho és un bon espectacle una ballada popular? Ai, quin dilema. Que en diria en Felip Munar d'això? Mem quan el veig i li deman. 

 

Gala Especial dia16, World Folkdance

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

sa + llarga?

Miquel fabioler | 20/04/2009, 08:26

Estàs segura que la + llarga va ser la mostra d'Andratx que durà 18 min(exactament cronometrats i a tota llet) i no la dels Ruandesos? Per cert, molt bona sa foto.

 

durada

Madò llúcia | 20/04/2009, 11:12

Pot ser que fos més llarga la dels altres, sé que teniu un temps estipulat, però el fet de voler-ne sonar moltes i sense descans ni per respirar se va fer etern. Com a Madò Llúcia, no sempre només dic el que pens jo, sinó que és una recopilació de tots els comentaris que sent o deman directament als assistents. Com és clar no tothom pot pensar el mateix. També vaig sentir comentaris sobre la música, la qual a l'article no vaig ho esmentar perquè realment no m'hi vaig fitxar tant. L'únic que puc dir es que tenguéreu molt de coratge de sonar tant seguit.

 

Gala del Principal

Mestre Miquel | 02/05/2009, 14:40

Hola! Vull fer una apreciació al text anterior. Quan et refereixes a "que més de la meitat són els mateixos d'Històries d'un ball", jugues amb el desconeixement que tens sobre l'agrupació andritxola i a embullar els possibles lectors: el 95% dels membres no són de l'Escola de Música i Danses de Mallorca (Palma), que és el que amagadament vols dir. I els que si pertanyem a ambdues formacions: quin mal hi ha?? o no tothom pot ser associat als grups que vulgui? Molta gent que conec pertany a un grup de ball, i al mateix temps a una coral, a una banda de música, a un grup de teatre... I això no és criticable, però que siguem als dos grups de ball, si... Idò no ho entenc,sincerament! Enlloc ens han fet signar un contracte d'exclussivitat. Abans d'opinar, crec que qualsevol persona ha de conèixer les fonts a les que se refereix i després exercir el dret a opinar, però no amollar les coses sense tro ni so i fer mala sang! Un poc de rigor, per favor!! Per altra banda, teníem 20 minuts per actuar i n'empràrem 18; com tot: a una gran part del públic els agradàrem; i a una altra no, però això passa per tot i en tot. I tercer, gràcies per la fotografia! És ver que llueixen molt les faldes a damunt el cadafal!! Per altra part Enhorabona pel blog, la cultura popular sempre ha de ser viva.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb