Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Sant Tià!

(Ballades), (Cultura popular)

mado-llucia, 15 Gener, 2009

A la fi ha arribat el programa tan esperat!

Es que no se'n sabia res eh? Bé, pel que he llegit passa com cada any, vols veure molts de grups que segurament sonen alhora... però bé, em convenç bastant el tema de la plaça major i Cort. Ara que... aquesta projecció que ha costat 100.000 euros de les nostres butxaques, no s'ho podrien haver estalviat? I mira que som seguidora de les noves tecnologies, però ho trop un ecxés massa gros. És més important que el poble vegi que fan unes bones i costoses festes abans que invertir més doblers en l'escola pública, per exemple. Amb què ens sorprendran enguany a l'aTIAr Foc? Pel que veig van llegir les múltiples crítiques a la nefasta mescla de músiques de l'any passat i bé... almanco canta na Maria del Mar Bonnet, ja veurem com fila això. Segur que hi haurà per comentar. Ja heu preparat la roba vella de cotó per anar a botar amb les bèsties i diables?

Bé, també cal dir que pens guaitar a les Festes Populars de Ciutat, festes alternatives a les de l'ajuntament per tal de "reprendre la tradició de la festa popular antiga, fent-la així reivindicativa, crítica i participativa". Enguany és el seu primer any i esperem que agafin força. En Magí també en parla. 

Al·lots, ja ho sé, no puc amb tot, hi pens amb el blog, i sé que vos podria tenir més informats però estic completament involucrada amb un examen que tenc just després de festes, però això no vol dia que me les perdi! I llavors poder-les comentar. Mirau si he desconnectat que encara ni sé si aniré a torrar per Sant Antoni. Segurament aniré a ballar una micona que ho enyor, però fins al darrer moment no podré mirar a on.

Au, bona gent, passau unes bones festes! I per favor, comentau! La veu del poble s'ha de sentir i l'han d'escoltar!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Sant Tià!

Víctor | 20/01/2009, 14:41

Massa coses en un vespre... encara que me sàpiga greu per sa gent, voldria que un any plogui de bon de veres es dia de sa revetla, i amb sos doblers perduts pentura es de s'ajuntament començaran a veure que aquestes despeses brutals en un sol vespre no tenen ni cap ni peus.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb