Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

"Aigo!"

(General)

mado-llucia, 23 Novembre, 2008

Després del brillant dia d'ahir amb sol, just el moment de les ballades va ploure,

almanco per les meves fonts d'informació a Felanitx va ploure i a Palma, a Bunyola no ho sabem encara.

A l'article anterior ja ho comentava, no podriem fer les ballades a lloc tancats? A nit els balladors només xerràven de què tenien molta ballera ja que el cap de setmana passat no n'hi va haver, i ara aquest i el següent n'està ple. Però el temps no ens acompanya gaire... Què hi farem... ens haurem d'avessar a ballar els tres primer balls banyats i aplegar per por de què els músics s'enrampin? 

Va opinau, s'hauria de fer qualque ballada de l'hivern a lloc cobert?

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Ball a cobro

Josep-Joan | 23/11/2008, 18:07

Trob que la pista central del Palma Arena us vendria grossa i tot. Ara, seriosament: sóc un ignorant pel que fa al món de les ballades però no entenc per quins motius, llevat de que fa més guapo, no s'han de poder fer a lloc cobert. Si fins i tot les colles castelleres hi han actuat alguna vegada, per mor de la pluja; i necessiten més alçada que per ballar.

 

I sí

Víctor | 24/11/2008, 18:20

jo trob que sí, que sense cap dubte. S'hi fan concerts, hi actuen castellers, s'hi fan fires... per què no s'hi poden fer ballades? Segur que és perquè no hi estam avesats, tradicionalment sempre anam «a plaça», però de ben segur que ens agradaria.

Un punt negre és que per ventura no convida tant a assistir-hi a sa gent que no balla...

 

Re: "Aigo!"

Toni | 25/11/2008, 19:20

Ei, jo puc dir que dissabte nosaltres varem tocar a cobert, ara que... s'acustica no acompanyava gaire, però lo be que ens ho varem passar tant els músics dalt de l'escenari, com la gran qüantitat de balladors que hi va haver a Son Valls, això nigú ens ho lleva, jejeje.

 

Ballar a cobert

Rosa | 03/01/2009, 09:29

Som una balladora "vella", pels anys que fa que no ball, però vos puc dir que fa més de 15 anys hi havia una ballada a Son Carrió. Plovia a les totes i el rector ens va deixar l'església per ballar .En un no res les madones retiraren els bancs i poguerem ballar. Quan va acabar surtiren graneres de pertot i va tornar a quedar compost. Va esser millor que quedar-se sense ballar!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb