Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Festes de Santa Catalina a Manacor

(General)

mado-llucia, 09 Novembre, 2008

Tanta sort dels foguerons a nit! sinó en sé més d'un que s'hagés gelat de fred.

Els balladors bé ens encalentirem amb tanta jota, no recordava que els de Sa Torre tenguessin un repertori tan llarg! Dues hores sonaren sense aturar ni cinc minuts entre i entre. A mi m'esclataren, es nota que he perdut una mica sa forma, això de sa rutina de s'hivern me té tot lo dia per amunt i per avall, però de cadira en cadira vaig. Bé, el vespre va començar passant pena que no arribàvem, que no trobàvem si més no vam fer prest. Ens donava temps de sopar no obstant abans de ballar no m'agrada pegar mossegada, llavors me pesa sa panxa i no puc botar, a voltros no vos passa? Una vegada érem arribades, per la meva sorpresa em vaig trobar al meu dimonió estimat, quina alegria! A més d'altres felanitxers que vaig estar ben contenta de trobar-me'ls, encara que no hi eren tots (caxin dena ja hauria sortit redona sa vetlada). Abans de començar a ballar tots rodejavem el fogueró, sa veritat no sé com pogueren aguantar tot el vespre allà asseguts sense moure's els que no ballen( perquè no els hi dona la gana, però en saben...ja els he advertit ja...). Sobretot ses padrinetes de sa primera fila veient el ball, se nota que són de poble i estan fortes, haguessin sigut de ciutat i ja serien a Son dureta... Bon Jesús! Idò sí, jo no vaig poder acabar sa ballada, ja tenia ses mans que me feien mal de fred i tenia una fam que me'n duia, ja me va bastar per llevar-me sa monea de feia dues setmanes. Tanta sort que ses meves padrinetes des Figueral, les quals veig un pic per setmana, em fan llevar-me sa ballera rabiosa.

En resum, una plaça normaleta, una mica estreta però si volies hi trobaves lloc a les voreres, un bon trespol i lo millor de tot, com sempre, la companyia.

Avui en torna haver de ball, tant a Marratxí com a Muro, si hi anau, a què m'ho contareu?

Fins aviat confits!

Per cert!, vos volia presentar a n'en Martí petit, germà d'en Tomeu, fills del meu germà gran. Dos futurs amants de la cultura popular.

 

 

From Nins

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb