Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Grollers guanyadors!

(General)

mado-llucia, 05 Novembre, 2008

Els Grollers partiren a la fira de Manresa, com altres grups mallorquins (els xeremiers de Son Roca i Caliu) però ells han tornat amb una gravació d'un cd i un parell de concerts més dins l'equipatge. Ara, ja es poden espavil·lar i treure noves cançons que sinó el cd ja el tendrem escoltat abans de posar-ho al reproductor! Enhorabona al·lots santamariers! Seguiu en davant!! ...però ja podien haver quedat empatats amb Caliu :-(... no trobau?

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Grollers guanyadors!

Grollers de Sa Factoria | 05/11/2008, 11:17

Bones Madò Llúcia,
Moltes gràcies per la nota. Bé, aquesta i d'altres que parlen de noltros. Com dius tu, hem vengut amb el premi des de Manresa i això fa que estem molt, molt contents.
Com a aclariment, et coment que al concurs, com a representants de les Illes, només hi érem noltros. La resta de grups d'aquí tocaven directament dins la programació professional del festival que és com, si tot va bé, l'any que ve hi anirem noltros gràcies al premi.
Salut,
Grollers de Sa Factoria

 

Re: Grollers guanyadors!

mado-llucia | 05/11/2008, 17:48

OH! Gràcies per l'aclariment, jo hi havia d'anar a la fira però com que no sé com va, m'he confós. A més, l'article ha estat escrit en manco de cinc minuts entre un descans de feina i estudis... Massa si l'heu entès!
Au, vaig a seguir!
Enhorabona!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb