Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Pebre Bord 2008. Part III. Fira i ballada.

(General)

mado-llucia, 20 Octubre, 2008

De bon de matí, sense haver dormit gaires hores jo ja era trescant pel mercat i per la fira. No hi havia gaire més gent que els mercaders. Tampoc hi havia gaires novetats a la resta de diumenges, llevat dels animals, cotxes, tractors i qualque tendeta. El que feia més d'un mes que esperava es va fer esperar, perquè el dia se'm va passar ben a poc a poc.

Un bon dinar fet de mu mare i una llarga sobretaula em feien mirar com passaven els minuts per partir cap a la vila.

En arribar vaig començar a saludar balladors que feia estona que no veia i als components dels grups sonadors.

El grup airós encetà la ballada fent-mos encalentir motors. No tengueren un bon dia, però com bé deia un dels components de tot se n'ha d'aprendre i ho faran, per la pròxima ens tornaran deixar bocabadats com ho feren al seu exitós començament a Portocolom.

Feia un dia estrany, feia molta humitat, calor, però l'oratge era fred i et deixava la suor aferrada, aquest temps ens va fer a molts balladors sentir-mos cansats abans d'hora, però la majoria arribarem al final! Encara que molts no les ballen totes eh?(no vull assenyalar a ningú...)

Caliu va deixar a tota la plaça embadalida, fins i tot als llevantins defensors de “cotes i mateixes” els van encisar amb els seus sons i arranjaments. Es que tenen un estilasso! Més d'un els hi va demanar si tenien qualque cd però encara només tenen un parell de gravacions sense editar, molts de balladors esperam que la tenguin aviat!! Ahir em vaig sentir privilegiada, encara no me crec que me fessin cas! No idò acabaran pitjor que jo! Els hi vaig dir: ca! Si m'heu de donar una maqueta ha d'estar firmada per tots...

From Caliu

Mil i una besades als set components que sense ells no podríem ballar el fandango de la lluna i la roada, ni la fantàstica versió de l'amo de són carabassa, ni el Toni Moreno, ni l'animat parado de Selva (si els voleu escoltar, aquí són). No tenc més paraules per dir d'aquest encant de grup, perquè llavors van sonar, per acabar d'arrodonir la fest,a els meus estimats Abenirencs. Van fer sonar les seves peces pròpies, que ja sé de memòria, i la seva polka! Aquesta vegada amb una coreografia que no et fa perdre l'alè! Tota la plaça va fer una rotllana ben grossa i va sortir a la primera! No crec que calgui dir que la pista del “parque” va genial per ballar, grossa, ample, de ciment polit... una monada. Que vaig gaudir com feia estona no podia fer!

I estic segura que em deix coses per contar d'aquest gran cap de setmana, però els bons records queden al cor de cada un de noltros, fent-nos aprendre de cada una de les experiències viscudes.

Au, i amb aquestes paraules, vos deix fins... divendres que ve que torna haver ballada a SANTA CATALINA DE CIUTAT! On hi sonaran balladors de Lluc i Revetla d'Algebelí (esper que hi sonis Pere xeremier!).

Ah! en poder penjaré més fotos!

Merci a tots!

Fins aviat lectors estimats! Agraesc molt les vostres visites! Sou fantàstics!


Madò Llúcia.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb