Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Pebre Bord 2008. Part II. Dimonis a Lloure a Santanyí.

(General)

mado-llucia, 20 Octubre, 2008

Veient des de ben de dins el correfoc vaig gaudir com una nina petita amb sabates noves, que putes! Com una dimoniona! Dolentota, dolentota!

Va ser perfecte. Va sortir redó. A Santanyí mai havien vist un correfoc... i sa veritat es que aquests dimonis a Lloure han deixat el llistat ben amunt... ara ja no es conformaran amb qualsevol cosa! Hi aparegueren bruixes cridant i els inquisidors els he duien directes al fogueró, però elles cridaven: En Llucifer ens salvarà! I així va ser, dos dimonis van saltar de la porta murada fins arribar a baix i poder-les llevar de les mans d'aquells cristians esmolats. I ben esculats que quedaren, perquè els dimonis feren la plaça seva! La poca participació del públic sempre desmotiva als dimonis però ells seguiren a lo seu fent bullir la plaça. El públic tot engalanat ni es va mirar d'apropar al foc, i jo trop que els dimonis feren molta bonda ja que no se'ls hi apropaven massa, ja els hi deia jo: Anau als peus, les carretilles als peus!

 Què vaig riure amb el dimoni de cara negra i capa foradada, jo em deixava fer de tot, només li va faltar agafar-me i amollar-me al foc! Lo divertit que va ser! En acabar la traca, que segurament va despertar a més d'un, els timbalers dugueren ballant al públic acoconat fins al passeig on hi havia música per entretenir el jovent. Sens dubte una nit a lloure.

Vos enllaç un article interessant sobre el futur aTIAr foc, indubtablement d'en Potti.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb