Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Figues a Llorito

(General)

mado-llucia, 07 Setembre, 2008

Què n'és de maco el poble de Lloret, i més quan hi ha mercat.

Quines figues més dolces que ens donaren! Eren mel! I què fortes eren les herbes d'anís que donaven, no passaven per sa gola! Pot ser va ser per això que a nit riguérem tant? Perquè varem riure eh? I uns dois que fèiem! Ara no vos malpenseu eh? No anàvem gats, sinó no haguéssim pogut ballar!

La ballada a començar amb una hora de retard, sonà primer Sarau Alcudienc que semblava tenia una mica de problemes amb la taula de so. Després de sonar més d'una hora, va començar a sonar Tracalada, que ens va acabar d'espotonar a tots els balladors. No podíem més, es va fer llarga la ballada i n'érem molts es que ja els hi dèiem que acabessin perquè ja els nostres peuets no responien. Ens van donar molta canya els dos grups, anaven bastant aviadet. I a més, amb la quantitat de grills que ens atacaven ses al·lotes encara botàvem més! Va acabar el pati que semblava un cementiri d'animalets esclafats!

Les bullangueres, aquest gran misteri... Com és que hi ha gent que encara no sap que quan entra una dona l'altre ha de sortir? Pot remugar una mica, “lluitar” per la parella, però no es pot menysprear a la persona que entra al ball. A més, sortint sempre de dos en dos, l'únic que queda demostrat al entrar una altra persona dins el ball, es que el que havia sortit amb la seva parella a la bulla no en té gaire idea, ja que sempre sol perdre es punt. I sa bulla precisament és per ballar amb gent nova i experimentar, jugar... no és cap mostra de ball de paneret com alguns es pensen.

Un ballador em va proposar crear un fòrum de debat per tots els balladors de plaça. A mi em sembla una gran idea, però es clar, un fòrum sense participants no val la pena. A vosaltres que vos sembla? Cream un fòrum per balladors? Per favor, deixau-me un comentari a veure que vos sembla la proposta i si veig que hi ha seguidors ens m'hi pos tot d'una!

Ahir hi havia també més ballades, a Alaró i sonaven els meus estimats Revetlers que aquest estiu els tenc abandonadets, quasi no els he vist en tot l'estiu! A veure si a Biniali hi ha més sort, ja m'ho he anotat a l'agenda. I a Palma hi degué quedar qualcú a ballar amb Xaloc? A Lloret i érem pràcticament tots els de sempre. N'érem molts, però ballarem ben a gust, si es que quan hi ha espai! Què mos ho passam de bé!

Au va, que avui tenc moltes feines en bon diumenge!

Fins la pròxima dansaires!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Figues a Llorito

Toni | 07/09/2008, 11:35

Ei, acaba ses feines prest que dimarts has de venir a cas concoooooss!!! jejeje, en quant al forum aquest que proposau me pareix molt bona idea, però... i si fos de temes mes generals, o sigui, que a més de balladors, també hi hagi lloc, per músics, gent que s'interessa per el vestuari, i altres herbes relacionades amb el mon del ball de bot???

Ja diras sa teva.

 

Re: Figues a Llorito

Josep-Joan Rosselló | 09/09/2008, 07:23

Vaig esser a la ballada de la plaça aquella de Palma. La meva manca d'experiència m'impedeix de dir si n'hi havia pocs o molts. I les ganes sí,que hi eren. Xaloc, molt bé. Avui volia penjar una nota i una foto, meam si trob el moment.

 

Re: Figues a Llorito

Víctor | 09/09/2008, 10:29

Un fòrum per a balladors??? Volant Margalida, VOLANT!!!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb