Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

On és el foc de Campos?

(General)

mado-llucia, 16 Agost, 2008

Idò sí, hi ha dies d'aquells que penses que tens un angelet que et guarda.

O dies d'aquells que et penses que ningú pensa amb tu i et sona el telèfon en el millor moment, et canvien els plans que tenies pensat, però al final el vespre surt mel.

Vaig acabar a Campos ballant amb la novell agrupació de Pinyol Vermell (aquest nom em sona, no era un grup reivindicatiu de Sa Pobla?) els quals ens feren ballar una estona, que per jo ja em va bastar. El que no entenc es perquè els sonadors anaven vestits de pagesos, era ball obert, no? Encara els hi falta amollar-se i sonar amb més seguretat, però tots hem començat. A aquesta plaça li donc el lloc número 2, primerament prefereixo la del port de Felantix, i en segon lloc aquesta per la seva grandària i el trespol. Hi havia pocs balladors de fora des poble, crec que jo era la de més enfora, perquè tots eren campaners o felanitxers. Que en vaig estar de contenta de trobar-me abeniarencs! (Però no pens dir res bo d'ells, que encara s'ho creuran i no convé) No me'ls esperava. Em va saber greu no anar a Sencelles a escoltar es Jonc i Caliu, però encara queden ballades aquest estiu.

Na Maria i jo, venga esperar els dimonis a la plaça i qualque vegada sentíem un coet, de mentre férem sa xerradeta i cansades de passar fred (tampoc anàvem preparades per anar amb el foc) partirem cap al cotxe. Dubtarem si arribar a Portocolom, no per ganes de correfoc, sinó per trobar-me amb un dimonió d'aquests dolents dolents, però la son ens va poder.

Heu sentit mai sonar En Terra de Molins? Avui i demà vespre sonen a Sant Jordi juntament amb altres grups.

Bé, bona gent, vaig a posar-me a fer feines!

Fins aviat!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: On és el foc de Campos?

Es dimonió dolent dolent de Portocolom | 17/08/2008, 10:15

Aix, i jo que t'esperava davers l'infern de Portocolom!!!, be, esper que al pròxim si que venguis i ben preparada per entrar ben enmig de ses espires, farem festa, ja ho veuras...

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb