Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Sant Joan ja ha fuit, i esperam a Sant Pere!

(General)

mado-llucia, 25 Juny, 2008

Bon passat Sant Joan a tothom!

Com va anar sa revetla? Demanareu molts de desitjos?

Al Parc de la Mar la ballada començà puntual. Xaloc sonà com sempre, genial. Amb la calor que feia encara així vam ballar una bona estona. Tot seguit en “yo no voy” va fer el pregó reclamant que ja no hi ha lloc a l'infern amb tants d'especuladors que tenim a l'illa.

Començà el correfoc. Em va recordar als dels altres anys de la mateixa companyia. Sincerament, em va agradar mil vegades més el de l'any passat dels de la Factoria de Por. Per què? Perquè tenia un argument, hi havia dimonis a cada racó i no et podies escapar en lloc, les espires eren per tot arreu i la música en directe feia moltíssim. Enguany, semblava que no sabien que fer fins arribar al cadafal, els dimonis ni m'ensumaren en tot el recorregut i mira que anava ben aprop d'ells. Quan arribaren al cadafal tres dimonis es posaren a fer escenes de sexe explícit que vaig trobar degradant... Sí, no es que m'avergonyís, ni molt manco. També ho vaig trobar poc original. Els dimonis no saben fer res més que boixar? És per anar a l'infern el fet de boixar? Perquè si és així, com bé va dir en “yo no voy” a l'infern no hi cabem, hi aniríem tots de cap. A més a més hi havia nins mirant l'espectacle. Si hagués estat una insinuació, per fer la gràcia, d'acord. Però s'hi estigueren devers 5 minuts de rellotge. No ho vaig trobar gens adient. Em van fer més gràcia els dimonions de cartró que hi havia penjats. Quan tothom es pensava que ja acabava i que pujarien a fer una mica de batucada a un espai més reduït, just davant el cadafal sí que es lluïren una mica més amb el correfoc, però molta gent el va trobar llarg i avorrit, a més, el bar estava ple de gent aprofitant per sopar.

La nit va seguir amb el concert de Rock&Press, de cada dia estan més penjants, després d'haver-li vist ses collo_____ al cantant... ha perdut el seu encant.

La meva nit de Sant Joan acabà aquí, però el dia de Sant Joan començà a Son Servera quan ja començava a fosquejar.

Vaig ballar amb el grup Abeniara, i encara els hi faltés una component, ho feren mel. Hi havia pocs balladors i quasi tots de per llevant. Feren una bullanguera curteta ja que, com he dit abans, no hi havia gaires balladors. Vaig sentir a dir al jove que xerrava pel micròfon que la dedicaven a una al·lota que nom Margalida que des d'aquí dona les gràcies i fa una reverència a tan grans músics.

En acabar, Aires sollerics ens feren una mostra d'indumentària dels segles XVIII i XIX. Molt bons vestits i bons balls per part de tota l'agrupació. Després dels coets, ens feren un parell de peces com a ball obert i tornarem a suar una estona. En aquell moment érem més balladors però aquí ja va acabar sa festa. Son Servera ja arreplegava però jo i els meus amics no acabarem la festa, així estic avui, que mirau quines hores són i encara m'he d'espavilar per anar a Sant Marçal.

Ai! Que bones són les vacances per curtes que siguen.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb