Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Setmana espesa

(General)

mado-llucia, 09 Juny, 2008

En un petit descans dels estudis em permet el luxe d'escriure-vos (perquè hauria de seguir estudiant!).

Dissabte al final em vaig decantar per anar a Lloret  perquè tenia ganes d'escoltar a Sarau Alcudient d'ençà la ballada anegada de Manacor. I de camí, quan vaig haver de posar el "limpia-parabrises" del cotxe, vaig maleïr mil vegades el dimoni!!! Per sort quan arribarem, jo tota emprenyada perquè no aturava i estressada d'estar tot el dia a la biblioteca es va il·luminar el cel! metafòricament parlant, ja que la ballada s'havia montat al local de darrera la plaça! I a més, nosaltres que arribavem tard, encara no havia començat! Va ser mel. Passarem una mica de calori el terra s'aferrava a les sabates però va anar mel. 

 Si en surt d'aquesta setmana tan completissima de problemes, dissabte ho celebraré anant a ballar. Però a on? Hi ha un munt de ballades! Però crec que no em quedaré a ciutat... 

Au, shhhh!! vaig a seguir! 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Setmana espesa

Toni | 09/06/2008, 20:42

Madò Llúcia, te record que dissabte Abeniara actua a Bunyola, s'hora no la sé exactament, però crec que serà damunt les vuit i mitja.

Ja ho saps si te fa ganes allà ens trobarem.

 

Re: Setmana espesa

Mado-llucia | 10/06/2008, 15:06

Encara no ho sé, a Consell hi sona Caliu, però la plaça no m'acaba d'agradar, i a Bunyola no hi he anat mai a ballar. Qualcú sap si la plaça és gran o si hi ha bon trespol?

 

Re: Setmana espesa

Sílvia | 11/06/2008, 13:46

A Bunyola hi ha una bona plaça i no si balla malament!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb