Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Desitjant que no plogui: els pronòstics són bons

(General)

mado-llucia, 17 Maig, 2008

Si guaitau a aquesta web veureu com el pronòstic del temps és favorable per avui horabaixa i jo crec que tendrem sort i podrem gaudir de la Diada com tant esperam.

 A nit al Vivero feren una ballada ben maca. En mig d'un carrer, just en front d'una casa abandonada on davant hi han fet un parc. Segons he sentit (és a dir, no tenc cap font d'informació bona) aquesta casa ara és de l'ajuntament. Els veïns defensen que es restauri abans de que caigui. I tota la raó tenen! 

Hi va haver torrada i ball obert. Vam suar com a ple més d'agost amb l'humitat que hi feia, semblava m'havien tirat un ribell d'aigua. El grup de Revetla d'algebelí va sonar millor del que em pensava, vaig trobar que les veus quasi no es sentien, pot ser era el fet de què només tenien un micròfon per tres veus i molta càrrega instrumental darrera.Com tot grup de fora ciutat els hi acompanyaven el seu grup de balladors murers. Fa goig veure com ballen cul enrera! M'encanta, n'hauria d'aprendre.Quan ja estavem rebentats van començar a sonar els Balladors de Lluc.

El meu objectiu d'ahir era desfogar-me ja que el cap de setmana passat no poguerem ballar i a més de llevar-me tot l'estres de la setmana, ja que, avui horabaixa a Santa Eulària amb Música nostra, entre que hi haurà una gentada, i que no hi ha gaire espai, m'hagués emprenyat no poder ballar a gust. I a més a més vaig gaudir de la companyia de gent que no m'esperava veure per ciutat. Un dia complet.

I serà un cap de setmana complet si de 14h a les 23h s'escampa una micona i ens deixa gaudir de la Diada tranquil·lament. 

Estau preparats per botar amb Obrint pas? 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

avui ja ha plogut

paurullan | 17/05/2008, 09:58

Per vila ja ha plogut, així que malgrat tindreu el terra banyat és molt probable que tingueu bo!

 

A Santa Eulària?.

pep torro | 17/05/2008, 11:35

Això es a Ciutat, no?.
Si no hi ha res de nou, hi donaré un bot.
Torn a tenir el "monophoto analògic".
I pareix que farà bon temps.

 

Re: Desitjant que no plogui: els pronòstics són bons

mado-llucia | 17/05/2008, 12:32

Sí, és a ciutat, de vora Cort. HA sortit el soooooooooooooool!!!!!

 

Ara venc d'allà.

pep torro | 17/05/2008, 13:24

Ales 14:30, a plaça Santa Eulària no hi havia res, el trui era a Cort. Estaven fent les proves de so. La festa comença a les 18:00.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb