Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Vet aquí una feta

(General)

mado-llucia, 13 Abril, 2008

I quina feta vos he d'anar a contar?

Idò heu de pensar pensar i creure, que a nit em pensava no trobar gent al pinzell.

Ni pensava sortir, però na Carmeta em va proposar anar a fer una cervesa a n'es Pinzell com solem fer els caps de setmana. Anant'hi prest pensant trobar buit ens vam trobar es llogaret ple de gom a gom de gent sopant un bon pa amb oli. Guait per s'arc i al fons veig na cara coneguda. Batuadell! si és en Martorell! No podia ser un altre!

De tot d'una em vaig pensar que era qualque acte de la república. Acabarem d'entrar i ens asseguérem a sa barra ja que era l'únic lloc on hi cabíem. Comparegué Don Manel demanant no sé què d'un pebre i ens contà que aquella sopada l'havia organitzat el jovent del PSM encara que no vaig aclarir molt bé el perquè. Ni tampoc vaig aclarir que feien uns estrangers ben simpàtics cridant "Catalonia independence!"

En haver sopat, els germans Martorell en feren de les  seves, engrescant tant als indígenes com als "guiris" amb unes bones notes de folk. Hi havia poc espai però vaig acabar ballant qualque jota. La bona música guanyava a l'espesa boira de fum que hi havia a la sala que irritava les meves delicades cordes vocals i vam poder aguantar tota la primera part de l'actuació.

I què vos ho haguéssiu pensant mai que la nit hagués acabat així? Jo no sincerament. Si es que els dies que manco prepares surten millor. Es que... a on hi ha els Martorell... hi ha gresca!

Bé, si qualque jove del PSM em vol contar la seva versió, sempre serà benvinguda.

Vos deix dues fotos que vaig fer amb el mobil, no són de gaire qualitat però ens deixen veure una petita idea de la feta que em vaig trobar al pinzell.

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

hola

magí | 13/04/2008, 18:57

Hola madò llucia...jo ja no som gaire jove però sí del PSM. Trobares als Joves del PSM sopant amb companys i companyes de ALE (Aliança Lliure Europea). El PSM i els seus joves en formen part. Aquests dies s'ha fet l'assemblea general d'ALE a Mallorca i el PSM ha entrat a ALE com a membre de ple dret.

Aquí trobaràs més informació: http://www.psm-entesa.cat/

salut!

 

idoi.

Mar | 13/04/2008, 20:35

Quina sort tens, madò.
Jo que he tengut un cap de setmana...extrany?
no sé, necessitava sortir.
tal vegada m'hauria agradat ser-hi.

Una besada.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb