Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

valoració de l'Atiar Foc

(General)

mado-llucia, 21 Gener, 2008

En Potti ens demana que ens ha semblat el joc de música i pirotècnia.

Com que al meu comentari he explicat més o manco que em va semblar. Per això el publico aquí. Ara, amb els exàmens damunt, no tenc gaire temps com per escriure tot el que voldria.

"pse...

Madò Llúcia | 21/01/2008, 18:27

No és fàcil organitzar tantíssims músics!!!! A mi no em va acabar de fer els canvis d'estils musicals, però està clar que s'ha de fer content a tothom sinó una part de la població es menja l'ajuntament... (ai! per favor) Però bé, jo hagués seguit amb les xeremies i la orquestra, quatre focs i au, no importava tanta d'estona.El correfoc va anar molt bé, vaig botar amb totes les colles i realment em vaig rebentar! FAN FALTA MÉS INSTRUCCIONS PER ANAR ALS CORREFOCS! La gent no està avesada als correfocs. Al programa sortia molt petit, i no tothom compra el diari, s'haurien de fer anuncis per advertir dels perills del correfoc.
Esper que l'any que ve s'acabi de polir el projecte."

 

I ja s'han acabat les festes.  

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Correfoc

Rosa | 22/01/2008, 11:47

Idò jo ho he trobat una proposta innovadora que es mereix el respecte que els peperos de davora meu no li varen atorgar. Els canvis d'estils a mi em van semblar genial, no tothom té l'oïda suficient per apreciar la música clàssica. A més, ja havia tengut l'oportunitat de veure uns focs a Barcelona amb aquest tipus de canvis i vaig tenir la mateixa sensació de frescura que el diumenge. La il·luminació de la Seu fantàstica!. En fi, per l'any qui ve, més i millor.

 

Re: valoració de l'Atiar Foc

Sílvia | 22/01/2008, 12:23

A mi els focs m'agradaren molt, el canvis de música els vaig trobar molt bé, diferents, però me vaig quedar una mica així amb el final, haguesin pogut tirar un parell de coets forts que tancaven l'espectacle....
Però en general, me va agradar molt i ho vaig trobar molt diferent!
L'any que ve sera millor!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb