Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Ja han començat ses festes

(General)

mado-llucia, 13 Gener, 2008

A nit, l'homenatge del nostre Toni va omplir Cort.

Tots els grups dedicaren unes paraules a n'en Toni.

Primer Herbes Dolces feren una mica de ballada  per als balladors assistents. Realment jo no m'esperava que hi hagués ballada, però va venir bé per llevar-mos es fred. 

Seguidament els components d'Al-mayurqa pujaren al cadafal per sonar un parell de peces: el Bolero de Portol, sa calistrona i una jota de picat. També ens feren pegar bots una estona. En Biel Majoral va tenir els seus minuts de glòria entonant Sa Porrassa engrescant al públic.

L'ajuntament de Palma va obsequiar als components del grup i a la viuda d'en Toni, la qual dedicà unes paraules. Aquesta dóna em fa passar una penada sempre que ha de sortir a xerrar davant tanta gent. Se la veu nerviosa, ella sempre havia passat desapercebuda i no està acostumada a parlar en públic. Realment fa un gran esforç. 

En Grosske i la Batlesa li dedicaren unes paraules. M'abstenc de dir la meva opinió i repeteixo el que va dir la Sra. Roig (em sap greu, no record el seu nom): Fins fa poc mai haguéssim pensat que l'ajuntament fes això per en Toni. 

Més tard, començà el Rock, el grup Rock&press, pens que foren molt encertats en les paraules dedicades a en Toni i també fou molt sorprenent la seva traducció i versió del començament de: "No ens fareu callar". 

Després de la curta actuació del grup ja esmentat, vam haver d'esperar més de mitja hora (seguida del rellotge de Cort) a què Oprimits sonassin. Realment em vaig cansar d'esperar. Devien tenir problemes amb el so ja que no els vaig trobar d'allò més bé. 

La festa va seguir, i segons em van comunicar, a la pantalla de darrera el cadafal i reproduïren el vídeo de No ens fareu callar. Jo ja vaig partir cansada del ball i enravenada de fred.

 

També comunicar-vos que els components d'Al-mayurqa ens esperen al Conservatori superior de música a la gran estrena d'una obra escrita per en Toni Roig per orquestra de cambra junt amb instruments tradicionals. Serà a les 21h. És una molt bona alternativa al concert de la plaça d'Espanya. 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Ja han començat ses festes

Potti | 14/01/2008, 07:03

No se si tens desactivats els retroenllaços o què però no hi ha manera d'enllaçar-te bé. Que sàpigues que ho he fet. :)

 

Re: Ja han començat ses festes

vairet | 25/01/2008, 22:01

Oprimits no tenien problemes amb el so.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb