Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

En Grosske ens explica el perquè de les festes

(General)

mado-llucia, 12 Gener, 2008

Ens Grosske s'autorespon unes preguntes interessants que molta gent, o almanco jo, s'ha demanat.

Grosske. Bloc (més) personal

Potser no ho respongui tot, però sí aclareix un parell de "rumors" que la gent ja critica per ignorància. Amb això no li estic donant un 10 a l'ajuntament amb els canvis de les festes, ni molt manco. Trop que amb el poc temps que han tengut han fet molts de canvis. Però les coses de pressa mai surten bé, ja veurem com es duu a terme. He tengut la sort de poder fullejar el projecte de l'aTIAr Foc i em va fer moltíssima gola. Ara, organitzar més de mil dimonis duu molta feina. 

Com a opinió (més) que personal diria que el fet de llevar la plaça de Rock Català em sembla genial. El català ha d'estar present per tot (i que tothom se n'adoni d'això! aquí existeix el català! És l'idioma oficial!junt amb el castellà -quin remei-). El fet de mesclar els grups per tipus de música mesclant les llengües fa que no siguem els de sempre a la plaça del Rock Català titllats com els "catalanistes". Mesclen grups que canten amb anglès amb els que canten en castellà, no? Sembla mentida que encara avui haguem de respondre aquestes preguntes. 

Posar el ball de bot a la plaça Major. Encara no sé que pensar. De moment trop dos aspectes positius: primer, l'espai immens per als balladors: Ja era hora de tenir espai per ballar a gust. En segon lloc, s'ha llevat l'aglomeració de gent d'aquesta plaça que era espantosa. A més de llevar els cantants d'una qualitat musical... direm baixa i comercial. I com a aspecte negatiu diria que, els altres grups de ball de bot també podrien tenir accés a sonar a una revetlla tan important com la de Sant Sebastià a Palma. No només música nostra té una qualitat musical ecxel·lent. M'agrada moltíssim na Miquelina però també hi ha altres grups. No sé si se'ns farà curt només un grup de ball acostumats a tenir-ne quatre. Però mirant l'aspecte positiu, almanco a mi, em donarà temps a anar a les altres places, cosa que mai em dona temps. 

I tenc moltíssimes ganes de participar i gaudir de l'aTIAr Foc (que esper qualque dia expliquin el perquè d'aquest nom). Personalment, no podia sofrir el gastòrum de doblers en focs artificials de l'aiguafoc (que no pagava l'ajuntament - però això és un altre tema-). Almanco es torna a donar importància al correfoc i la figura mítica del dimoni, tan important a la cultura popular. Ara de les 18h a les 21h un correfoc... ha de ser massa!! però hauran gastat massa pressupost? Segurament hi haurà opinions per tots els gusts. 

Bé, encara tot està per veure. Després rebran moltes crítiques, qualcunes constructives, altres assassines, però segurament l'any que ve que tendran més temps i podran millorar. 

BONES FESTES I FOGUERONS A TOTHOM!

 Per cert Grosske, abans de publicar l'article revisa-te'l, ja ho sé,no ets l'únic que escriu a corre-cuita, mira les quatre faltes i edita'l ;-)

 *Editat: millor edito jo, que en faig també moltíssimes. Aquesta vida consumista ens té atrapats dins un rellotge, encara em demano com podeem dur aquest ritme de vida.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb