Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Setmana volada

(Grups)

mado-llucia, 06 Octubre, 2007

Crec que mai se m'havia passat una setmana tan aviat. Entre la tristor de la pèrdua d'un amic, la tornada a les aules universitàries, classes que preparar, caps de fibló per la ciutat i 9 punts de sutura al cap... se'm m'ha passat volant!

Bon vespre a tots, manco a un... allà vaig començar a bramar. És injust que les persones bones morin quan n'hi ha tantíssimes de dolentes que fan un mal insuperable. Però, el millor homenatge és seguir lluitant, fins aconseguir la Victòria! Va ser curt, just i perfecte, no va faltar ni sobrar res. "Ara que ets al cel, crec en un Deu" vaig escriure al llibre.

La tornada a les aules ha estat com sempre. L´'única novetat a destacar són les trobades dels nous companys. Pels passadissos et trobes instrumentistes d'Anegats i et quedes gelada observant-los, però res més fora de lo comú.

Els infants, ara més grans, segueixen igual, posant-te a prova cada instant i intentant sortint-se amb la seva, però de l'any passat ja m'he espavil·lat.

El cel d'un colors negre verdós em va espantar, tancant-me dins ca meva amb por de mirar a la finestra. En aquests moments et fa pensar en altre gent que això ho té sovint i els nostres caps de fibló no són res comparat amb els desastrosos huracans.

I un bon trenc al cap... per mi ho posaré de moda. Creieu que aquest ramat no em seguiria? Pitjors coses he vist. Aquesta petita intervenció només es per assegurar-nos de què tot va bé.

I ja som a dissabte. I jo sense poder anar a ballar. Sempre va bé un petit temps de recuperació.

Coratge!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb