Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Festes de Cas capità

(Ballades)

mado-llucia, 02 Agost, 2007

A nit feia molta calor, però també molta ballera. Amb un agradable olor a romaní o lavanda, a la plaça de Cas Capità, poble el qual no havia visitat mai, feia molt bon ballar. Era gran i estava estivada però s'hi podia estar, gràcies a que tot l'espai era pels balladors i els que sopaven eren de fora de la pista. Primer va sonar el grup de Voramar, que quan jo vaig arribar, a les 22h, feia ses darreres cançons acabant amb una bulla. Una estona més tard començà a sonar Xaloc els quals varen aixecar a tothom de ses cadires per pegar quatre bots amb la seva música. Tots els balladors gaudirem de suar amb tan bons sons dels grups. No faltava quasi ningú, hi érem tots, fins i tot hi havia balladors que no sempre venen a ses ballades. He d'agrair als de Son Ferriol ( o Sant Jordi) les paperetes del sorteig, malauradament l'ensaïmada se l'en va dur un altre. I si em llegeixen esper que venguin més sovint ja que normalment manquen homes a ses bulles!

Esper que hi hagi tan molt ambient i tants bons balladors diumenge: Primer a les terrasses de Porto Pí (a les 19,30 amb Carumbau) i tot seguit, a les 21h, a la parròquia de l'Assumpció de la barriada de Son Espanyolet. Que es pot arribar amb l'autobús de línia regular nº 3 fins a Porto Pi  i en tornar vos atureu a la plaça del progrés. Si aneu en cotxe i no hi sabeu arribar podeu visitar la web : http://www.google.es/maps i cercar el carrer Contestí o a www.guiacampsa.com podreu cercar la ruta. 

NO TENIU EXCUSES!

Fins diumenge!  

Veure el mapa més clar

Mapa per arribar a l'Assumpció 

 

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

BONA BALLADA

MARRATXI BALLA I BOTA | 04/08/2007, 09:37

COM ORGANITZADORS DE LA BALLADA ESTEIM MOLT SATISFETS DE COM VA ANAR, VORAMAR I XALOC SONAREN MOLT BE, MOLTES GRACIES A TOTS ELS BALLADORS I BALLADORES QUE VINGUEREU. L'ANY QUI VE ANIREM A PER LA TERCERA BALLADA POPULAR

 

Re: Festes de Cas capità

Mado-llucia | 06/08/2007, 08:43

Gràcies a vosaltres que ens donareu l'oportunitat de conèixer les vostres festes i poguérem ballar molt a gust. No a tots els llocs ho tenen tan ben organitzat. Esperem que hi hagi ballades a Cas Capità per molts d'anys.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb