Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Ballada a s'escorxador i avui al Pla de na Tesa

(Ballades)

mado-llucia, 17 Desembre, 2006

Dijous dia 14 va haver una ballada popular a la plaça de l'escorxador. Hi sonaren Balladors de Lluc. No hi vaig poder anar per això m'agradaria que qualcú ens contàs com va anar.

Avui horabaixa n'hi ha al Pla de na Tesa. Sonaran Aires des pla de Marratxí.

Au a pegar pot nins!

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Al PLa

Víctor | 20/12/2006, 15:10

Idò jo vaig anar an es Pla... Sa ballada va començar bastant més tard de s'hora prevista però vaja, va estar bé, en sa línea d'Aires d'es Pla. Varen tocar una bona estona i ses peces que solen tocar. Hi havia molta de gent així mateix, i s'anà diluint sa cosa cap al final... Una bulla no gaire especial i bé... Mos veim dissabte que ve a Consell si Déu vol :)

 

s'escorxador 14 de desembre 2006

xisco | 22/12/2006, 11:53

Idò jo vaig anar dia 14 de desembre a s'escorxador. havia deixat sa penyora a resguard de sa padrina, perque bé feïa una bona serena, i això que amb tot el dia havia fet bon temps, dintre del que se pot dir bon temps en ple hivern.... doncs el bon jesus que encara no havia nascut, va rompre aigos un poc abans de la ballada, i estavem davall ets arbres i aixi no ens banyavem tant, i s'equip de balladors de lluc amb plastics cobert quan va deixar de ploure, es balladors encara erem allà, i n'hi hauria grups que haguessin dit aqui vos quedau.... gràcies balladors, i gracies tb. per aconseguir fer pinya per que aturàs de ploure i poguerem encara ballar un bona hora... lloc weno, crec que encara que hi hagi una multitud de gent a s'escorxador, es mal d'omplir per lo gran que és... endavant i aprofit de donar molts d'anys a sa gent que me coneix tant sia per tracte de ball com de poc tracte, perque al cap i a la fi el que desitjam es que cada any sigui millor que el que hem passat, perque sempre hi ha mancances i millores, però el que perdura i important és L¡amistat i convivència que hi ha entre noltros.. que fent un balanç, podriem dir que sense quedar a cap hora amb ningú, cada cap de setmana, i cada dia de ball ens coneixem sempre una mica més....

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb