Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Fira del Vi novell

(Ballades)

mado-llucia, 26 Novembre, 2006

I sí, ahir vespre la batllessa de Santa Maria del Camí encetà el vi novell d’un cop de martell, que em va agradar aquell moment! Una cosa tan senzilla, em va fer recordar que he de sortir més de ciutat per poder disfrutar de les fires d’arreu de sa nostra roqueta.
Després de l’acte oficial inaugural, amb la presencia i bones paraules de Simó Andreu, donaren a tastar al poble el novell, que de tan bona qualitat presumien del vi santa marier.
Una mica més tard del previst, començà a sonar Xaloc, fent-nos ballar i llevar-nos el poc fred que podíem tenir.
No hi havia gaire espai per ballar, però ens varem poder fer lloc entre els espectadors i els altres balladors, que també n’eren bastants. I mirau que n’hi havia de ballades a nit, però per mi tots ens concentrarem allà, em sap greu pels altres grups, tant de bo pogués anar a totes!
Personalment vaig botar fins que vaig poder i que bé m’ho vaig passar amb el jovent! Que això no vol dir que amb els altres no m’ho passes bé eh? Només em faltaria aquesta! Hehehe.
I xaloc... que bé que sonen! No m’aturava de cantar mentre ballava, són massa.
Que anireu a Mancor avui? Au venga, ja m’ho podeu contar!
 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Ja teniu les fotos de la ballada de Mancor del passat diumenge

laura | 27/11/2006, 09:44

http://laura.balearweb.net/album/780/2007

 

ni mancor ni res :(

Víctor | 29/11/2006, 09:47

Idò sí: que en fa d'estona que no vaig a cap ballada! Però si no tenc mal entès diumenge ve Xaloc al Pont d'Inca :D sa llàstima és que només sigui un grup i per tant durarà horeta i mitja com a molt sa ballada però bé... és Xaloc :P Mos hi veim ;)

 

fira des vi novell

Paco | 01/12/2006, 11:12

gracies a deu que va començar una mica mes tard la ballada de Xaloc a Santa MAria, ja que jo, ballador, vaig anar a la ballada d'Herbes Dolçes a Consell i en acabar m'hen vaig anar ben dapressa cap a ballar amb Xaloc, i no en vaig perdre res.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb