Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Llucmajor i Santa Eulària

(Ballades)

mado-llucia, 08 Octubre, 2006

Vaja llocs estrets per ballar, serà per places! Idò no, poc lloc per els tropecents  balladors que hi havia a les dues ballades.
A les 7 i pocs minuts del capvespre començava Xaloc música, encara quasi no hi cabéssim per ballar procurarem no aturar. Bé, no sé si a vosaltres vos passa el mateix però jo es que amb els sons de Xaloc gaudeixo molt de ballar. Les seves lletres, el so del violí de na Marta, els acompanyaments... ho tenen tot.

Ens va anar bé als balladors que fos prest la ballada, encara que estreta (que feien els fogons i les ceràmiques allà en mig?), per llavors arribar amb temps a Palma a divertir-nos amb Al-mayurqa.

No tots els balladors que eren a Llucmajor anaren a Palma, me’n fallaren dos, un ros d’ulls blaus i un manacorí, que els vaig enyorar a l’hora de ballar. Però a Palma ens reunirem amb els castelleres de Mallorca i dues colles més de per Catalunya. Férem molta bauxa i gresca però tornàvem a no tenir espai per ballar (això ja no és cap novetat).

Rarament, Al-Mayurqa no va començar massa tard. També gaudeixo molt amb les seves cançons i lletres “revolucionaries” (jo els anomenaria realistes). No sé si ho feren a posta però sonaren dues vegades el Fandango Andalusí, amb el que m’agrada a mi! Que bé! No em va saber greu gastar  la sola de la sabata una mica més. Quina elegància de fandango! Preciós. I per rematar la jugada, vaig acabar la bullanguera! Que vaig estar de contenta! També sonaren la Polka on tothom es va voler ficar i no hi cabíem, així no dona gust ballar ...

Bé, la ballada va acabar damunt les dotze i només vos dic que vaig arribar a ca meva a les 5 de la matinada, sense saber si duia peus o no.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Ballada a llucmajor

Musica | 08/10/2006, 11:41

A pesar de la multitut de gent que hi va haver a la ballada de Llucmajor ens ho varem pasar molt be,com dius xaloc motiva per ballar tant el violi de na Marta com la resta de instruments que componen el grup,ole i ole! se que alguns van una mica de "cul" pero que ho pasen de p.m. je je, madò, que te veig d'aprop ehh! i gracies per anyorar-me a l'altre ballada que no vaig poder anar,pero prest segur que ens retrobam a la proxima.SALUT

 

Un poc cansino i embafós

cametes me valguen | 08/10/2006, 12:07

be la rayona embafa un poquet amb aquest aires de monserrat terneré, i els sobra un poquiu de mel i sucre a tocar la cursileria.
Al mayurca és cansino amb la repetició de les lletres de les seves cançons “revolucionaries” (jo els anomenaria pesadistes.

Ah, Llucieta el proxim dia mos posam en fila i passes llista. Deeeu

 

Per favor: posa't en contacte amb nosaltres

Elena | 08/10/2006, 15:01

Hauríem de modificar el teu nom d'usuari perquè els noms amb accents i espais en blanc donen problemes. Et proposem: mado-llucia. Per favor contacta amb nosaltres i ens dius quin nom vols: http://www.mallorcaweb.com/mes/contactar/
Gràcies.

 

per a cametes me valguen

madò llúcia | 08/10/2006, 16:32

Em sap greu no haver-te enyorat, però no m'agrada controlar a la gent.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb