Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Noves fotos de ballades

(Ballades)

mado-llucia, 01 Octubre, 2006

Em tengut molts de “paparazzis” aquest cap de setmana eh? Mirau aquest enllaç hi veureu fotos de les darreres ballades. 

No sé el perquè no els enllaços que vos anava a posar no em responen. 
Visiteu aquest bloc, i a l'apartat dels albums, els dos darreres, són de les darreres ballades. Perdonau... Intentaré sol·lucionar-ho.
http://laura.balearweb.net/


del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

santapagesa

laura | 02/10/2006, 07:23

Ja he penjat aquest àlbum al meu bloc. Que tenguis un bon primer dia...

 

ballada a mitges tintes

xisco | 04/10/2006, 09:50

una gent amb ganes de ballar per és simple fet de llegir " ballada" a s'escorxador dia 2 d'octubre dilluns a les 20:00 al local d'assaig des lloc, i mira que de gran que és.... no hi havia cap protestant, que per això l'havien anomenada protesta , a qui se senti aludit... ... jo no hi vaig anar... ses administracions poden tenir sa cupa.... però tot alt càrrec és política bruta.... ets operaris des ball ( balladors i balladores.... són persones humanes. que quan se lis dóna un caramelo no el volen tudar.... i entre germans de ball hi pot haver rivalitat però no hi ha de faltar humanisme .... fent pinya arribarem a qualque cosa.. fent bandols... ens seguirem allunyant de sa cultura....

 

ballada protesta?

madò llúcia | 04/10/2006, 13:24

Tens raó Xisco, va ser un error de l'administació que sempre va com va. Però els balladors ens hem d'unir no d'alunyar, ja que pocs que som i sense tenir perquè no hem de competir. Això no es ball de saló sinó ball popular, és a dir, que cada un té el seu estil i la seva forma de ballar (dins uns límits,es clar). Tenc entés que a varis centres culturals han canviat de mestres, deuen anar rodant, no ho sé cert. Però tampoc és tant dolent canviar, de tot hem de saber aprofitar el màxim possible.

 

Ni rivals ni bàndols ni mals rollos

Javi | 04/10/2006, 16:05

No se tracta ni de rivalitats, ni de bàndols ni de res per l'estil. Tot és molt més senzill. La protesta es va convocar perquè la nova organització de l'Escoxador, quan els hi varen atorgar el centre, es va posar en contacte amb els monitors que feia deu anys que donaven classes allà i els hi va dir que comptaven amb ells per el pròxim curs. Després, una setmana i tres dies abans de començar les classes, l'organització es torna a posar en contacte amb ells, per desdir tot el que els hi havien comentat, que finalment no serien ells els encarregats de fer les classes.

Siguin quins siguin els motius de la gestora del centre, això no són maneres de fer les coses. Com pot una persona muntar els seus propis tallers una setmana abans de començar els cursos, quan tota la Ciutat ja té les seves activitats i monitors preparats?

I no hi ha res més. Aquest punt en concret, i la mala organització a l'hora de realitzar les matrícules als cursos i les molèsties que han provocat a tots els usuaris, era l'únic objectiu de la "ballada protesta" del passat dilluns. Si qualcú vol cercar-li altres significats ocults, o pensar que era un acte adreçat en contra dels nous monitors, simplement s'equivoca.

És cert que de ballada n'hi va haver poca perque no va venir cap sonador. De totes maneres, amb unes castanyetes, un poal de fems, i amb música de cotxo varem pegar quatre bots per fer veure que no estavem d'acord amb la forma de fer les coses. De gent també n'hi va haver poca. Em fa llàstima que la gent no deixi de queixar-se per qualsevol cosa, però quan s'ha de moure un dit sa cosa canvia. Me vaig cansar d'escoltar gent que estava indigadíssima amb el tema i que varen aplaudir la iniciativa de fer una protesta... però on eren dilluns al vespre? Això sí que és el que realment em mosqueja de tot aquest enrenou. Més mos valdria a tots esser sincers amb nosaltres mateixos i amb els altres i dir realment el que s'opina... que hi estàs d'acord? Idò genial! Que no s'hi està d'acord? M'expliques el teu punt de vista i ho podré enfocar d'una altra manera! Si tots pensàssim igual, què previsible i avorrit seria tot!

Tot va transcórrer amb molta tranquilitat i de forma pacífica, exceptuant una persona relacionada amb el centre que estava claríssim que cercava montar follón i tenia ganes de repartir quatre galletes.

Madò, esper que me perdonis per haver-me extès tant, ja que no és un tema per debatre en aquest log, però sí que crec que és el lloc des d'on pot arribar a una major quantitat de gent interessada i relacionada amb aquesta "moguda" dels darrers dies.

Saluuuuut a tots!

 

res, has fet bé

Madò llúcia | 04/10/2006, 16:32

Has fet bé en aclarir ben bé realment el que ha passat. Jo vaig decidir de no anar a la ballada protesta des d'un principi (és a dir, quan em va arribar a les mans el paperet) ja que no coneixia l'història i cada un em contava una versió diferenta. I anar sense saber perquè... m'ho intuia, però no ho sabia cert. La meva intuÍció no va anar gens errada. Tens raó amb la mala gestió, amb més raó encara si els hi havien dit primer una cosa i llavors els hi negaren. També tens raó en dir clarament que vareu ser pocs a la protesta. Ben dit, jo també vaig sentir molta gent que hi aniria i pareixia que allò seria gros, però com ens contes la gent es va "acoquinar".
Els qui vareu anar, llevat el que volia ficar "lio", fereu molt bé.

Després d'això, l'únic que he sentit a dir de ex alumnes de l'excorxador es que s'en varen anar per culpa de l'organització, no per els nous monitors.

 

ballada-protesta

laureta | 05/10/2006, 11:25

Jo hi vaig anar, i no es xq tengues res contra els nous monitors, a mes, mai he anat a classes allà. Simplement no me pareixia be el q havien fet, i tmbe xq per matricular-se a les classes havien de fer una comediada (segons gent q hi havia anat) Xo fa rabi q a ses darreres ballades q hi ha hagut tothom digues: siiii, si q vendrem!! Tothom hi havia d'anar i al final . . . . varem ser poquíssims. I a mes, sa gent q hi havia, era gent q casi no tenia res q veure amb aquest tema. Ses persones q hi haurien d'haver anat (com poden ser alumnes dels altres monitors) no hi havia ningú. Xo be, tothom es lliure de fer el q vulgui.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb