Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Sa Torre? Ara sé on és, per dins Manacor!

(Ballades)

mado-llucia, 24 Setembre, 2006

Deu meu quines suades ahir vespre, en podíem treure poalades! Ni en ple mes d’agost!

 

Bé, per fi vaig trobar sa plaça de sa Torre, llavors de voltar més d’una hora. Una plaça grosseta que hi feia bon ballar. El que més em va agradar és que en mig de sa plaça que hi havia sa senyera dibuixada en terra (devia ser l’escut de qualque cosa, no ho vaig esbrinar).  
Primer va sonar un grup, que si no em torn a equivocar, era de Manacor, i em sap greu dir-ho, som molt crítica en aquest aspecte, per la part instrumental molt bé, però les veus... cada un cantava al seu to, sense haver una unitat de les veus i això feia perdre molt al grup.  

Llavors va sonar s’agrupació Sa Torre, de la vil·la. Em vaig comprar es Cd seu, de raça, ara l’estic escoltant, sonen talment en directe, és un grup que conserva molt l’estil tradicional però innoven amb les seves peces musicals, moltes amb una lletra preciosa. Tant instrumentalment com la part vocal són excel·lents.  

Per acabar, va sonar quart creixent, que sinó vaig errada, estrenaven uniformitat, anaven de blau, ben macos tots. Sonarem manco temps ja que es va posar a llampeguejar i a ploure, i ens va donar temps de ballar una bulla curta sense banyar-nos. Com sempre, sonaren amb molta professionalitat. 
 
Entre les suades i que ara han minvat les ballades, tenc les cames esbraonades, però bé, encara em queden forces per anar avui de capvespre a Binissalem a pegar quatre bots, sempre que no ens plogui.

Salut a tots!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

manacor.......

lauretaa | 24/09/2006, 10:18

ja m'hagues agradat venir a sa ballada de manacor ahir, xo no se pot fer tot, tenia una boda. Ja veig q va anar molt be, i q suareu molt. Q no trobaves a on eraa?? jajaja. JO e hagut d'esperar fins avui, q sino plou aniré a binissalem (esperem q no ploguiii). Supos q mos vorem x allà. FIns es vespre!! dw

 

la senyera de la Torre

laura | 24/09/2006, 12:07

M'hi vaig fixar bé. Com que estava assegut i no ballava, tenia una altra perspectiva. A la plaça hi havia una gran rosa dels vents, amb els vuit punts cardinals (llevant, xaloc, etcètera) i al centre d'aquesta rosa dels vents (circular) hi havia la senyera.

 

ai laura...

madò llúcia | 24/09/2006, 13:24

Ni em saludares eh l'amo? Ja et vaig veure ja, jo pensava, ara que em veurà ballar amb es seu germà sabrà qui som... i ni així!

 

Quina passada de ballada!

Javi | 24/09/2006, 14:17

Idò sí, sa ballda d'ahir me va encantar! Fins i tot es temps se va comportar i sa pluja va esperar a que estàssim ben espaïats de ballar.
S'únic però que vaig trobar és sa impressionant basca que feia ahir vespre! Quin fart de suar... crec ni en tot s'estiu plegat he passat tanta calor!
...Però que bé m'ho vaig passar!!!

 

hi he trobat un cadufo

xisco | 25/09/2006, 07:04

madò llúcia, es una greu equivocació, confondre es grup teloner de sa ballada a sa torre dets enegistes de Manacor, amb es grup artanenc esclafits i castenyetes... no se el que nomien , però t'assegur que esclafits i castenyetes són molt bons....

 

binissalem

laura | 25/09/2006, 07:07

Ja he fet un àlbum al meu bloc amb les fotos de binissalem. Ara et toca a tu fer l'article...Si tens cap problema tècnic, telefona'm (supòs que sabràs trobar-me...) I de les fotos, em sap greu, però no vaig pensar a posar la funció d'ulls vermells. Quina suada que vaig pegar... No estic acostumat a fer fotos de ball de bot. Hauré de practicar més...

 

ohh! quin fallo més gros

madò llúcia | 25/09/2006, 08:55

Ara mateix ho canviaré, esper que ningú des grup ho hagi llegit! quin desastre... Laura, com et pots haver cansat i suat de fer fotos si no ballaves, eh?

 

molt bones fotos

madò llucia | 25/09/2006, 09:08

idò per no estar acostumat, no t'han sortit mogudes! ja em diràs com ho fas, jo encara no ho he aconseguit. Tot un artista.

 

El Grup

Javi | 25/09/2006, 10:07

Idò el grup de nom desconegut és "Guitarres i Guitarrons", madò, per si ho vols rectificar de nou :-P. I si no m'equivoc, enmig de la senyera que hi havia a la plaça, me va pareixer intuïr que també hi havia l'escut de la ciutat... estava bastant desgastat, però me va parèixer identificar el braç amb un cor dins la mà.
Com va anar sa cosa per Binissalem???
Saluuuut!

 

Aclariment del dibuix de la plaça de Sa Torre

Musica | 27/09/2006, 13:47

Es la primera vegada que entro a aquesta pagina, soc un ballador de plaça i madò hem va parlar d'aquesta pagina, esta bastant be poder compartir comentaris per una de les coses que ens mouen, la musica, el ball...
I per això he entrat aqui, per comentar, millor dit per aclarir, he vist que no sabieu be que era que hi havia a la plaça de Sa Torre a Manacor,es una estrella amb els punts cardinal i dintre l'insigne de Manacor, una mà i un cor, com ja he vist que han comentat.
Enhorabona per la pagina i a seguir gaudint i donant vida a les places... SALUUUT i força al...

 

Ballades

el meu: es Joan Coll | 05/11/2006, 02:32

Hola mado Llucia som un sonador des grup"Cofre Antic
i m'agradaria posarme en contacte en voste sobre poder incloure fotos i comentaris de ballades,i ademes no com fer-ho per poder anunciar una petita cansoneta que he fet a sa meva nenteta

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb