Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Galilea! IEIEIEIEIEIEEEEEEEEE!

(Ballades)

mado-llucia, 08 Setembre, 2006

I com ha de sonar Al-mayurqa? Ja els enyorava.

Feia molt de temps que no anava per Galilea, és preciós! A més feia una nit fantàstica amb una lluna ben lluenta.

Com sempre l’escenari ocupava gran part de la plaça i entre que enterra estava empedrat i hi havia gent asseguda quasi no teníem lloc. Érem bastants de balladors però més o manco, entre darrera l’escenari i davant, ens varem poder fer lloc per botar una estona.

Després de la ballada, feren un joc que segons vaig sentir és a l’únic poble que es conserva, l’embutat. Consistia en amb un embut trobar una ceba que penjava pel mig de la plaça. La gràcia era que el que duia l’embut anava amb els ulls tapats i tenia els xeremiers al voltant per no sentir les indicacions de la gent. Encara així n’hi va haver que l’encertaren! Mirau, amb una ceba i un embut sa festassa que férem!

Bé i aquest cap de setmana on anireu? Jo avui pensava anar a Santa Ponça però al final no hi puc anar. Però demà i passat seré per Lluc! M’hi quedaré a dormir, per poder ballar nit i dia! Però em perdré la ballada d’Al-mayurqa a Santa Pagesa, no és just! Jo vull un clon per anar a totes ses ballades!! Em sap greu Toniet, un altre dia ens veurem.

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

cebaclon

laura | 08/09/2006, 14:42

Agafes una ceba i poses en remull tots els tels per separat durant una nit a la serena. De matinada, cada tel de ceba serà un clon teu.
 

ve de familia?

madò llúcia | 08/09/2006, 16:39

estàs sonat! hehe, pitjor que es teu germà. A veure quan et veig la cara rei.
 

Costitx

lauretaa | 08/09/2006, 18:03

Jo no vaig poder anar a Galilea (no em donava temps) Primer havia danar a veure una mostra, i com q despres vaig veure q a costitx hi havia ballada hi varem anar. TOcava es Jonc. Hi havia poquissima gent, xo molt poca. Deviem ser 10 xsones com a molt. Xo be, varem poder ballar una estoneta. Avui toca Santa Ponça. Veig q no hi pots anar. Ido res, ms veim dema x partir cap a Lluc!! dew.
 

Travallengües

tuent | 08/09/2006, 21:56

Serà que de res, podem fer res, que valgui la pena, pensar en res, que de no res en surti res, que pensant en res, surti com res, aquests escrits que sense fer res, no serien res....
 

...a Lluc!

Javi | 09/09/2006, 12:51

Madò Llúcia, al final a Galilea no varem fer cap ball plegats! I clar, com que davant es cadafal hi havia tant poca gent, ens varem anar a la part del darrera, on s'hi va ballar bastant bé, encara que el trespol tot i ésser asfalt, estava una mica fet mal bé. Ahir divendres per Santa Ponça tot va anar bastant brodat, pens jo. Molts balladors i sobretot molts estrangers. No sé exactament quantes hores varem ballar, però crec que ha estat la primera ballada en la que he acabat amb vertader mal de cames! En resum, una ballada que crec que ja és un clàssic que es ve repetint any rere any i que ens avisa que ja falta poc per deixar enrera l'estiu, i que els pròxims mesos tendrem menys oportunitats de ballar a plaça, així que aprofitem ara que encara tenim temps! Saluuut!
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb