Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Plaça de l’olivar, dimecres dia 6 de setembre

(Ballades)

mado-llucia, 08 Setembre, 2006

Vaig acabar rebentada eh? Quina canya que ens va donar Caliu!

Amb la plaça ben plena des del començament va sonar primer Sa revetlla de Sant Antoni, que encara sonaven peces antigues no ho varen fer gens malament. Com sempre acompanyats de qualque ballador ferrioler que vaig veure per allà.

Llavors, Caliu va muntar l’espectacle! Que he d’anar a dir jo de sa veueta de na Joana! Si pareix que sents els angelets! Vaig sentir comentaris de què no acabaven d’agradar, pens jo que com que hi ha cançons noves encara sa gent no s’ha acostumat. A mi tot l’acompanyament que duien em va agradar, pel flautista un deu. Però es clar ballar sense conèixer les cançons et fa estar més atent a la música i no gaudeixes tant de ballar. A més vaig ballar amb un al·lot que vaig conèixer de Barcelona, alumne dels tallers de Ball de Bot que ofereix l’associació Va de Bot!. Una monada, molt bona feina nins!

Salut a tots!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

comentaris....

laureta | 08/09/2006, 17:59

Jo tmbe he sentit comentaris q no agradaven. A mi personalment, el dia q van tocar a s'Arenal (crec q era la 1a vegada) no em van acabar d'agradar, no xq no m'agradassin ses cançons, xo devia ser q duien pocs assatjos o no eu se, no acabaven de sonar del tot be, xo a l'olivar me varen agradar molt, i vaig disfrutar de ballar. I hi ha molta gent q opina el mateix. I siiiii, ens varen donar molta canyaa jeje :p
 

es flautista de caliu

joan sebastià | 14/09/2006, 15:50

som en joan(flautista) es q bufa amb caliu. gra6 per aquest deu q m'has posat madò llúcia pero encara he de millorar molt. amb caliu estic trobant la meva qualitat poc a poc i crec q vaig millorant. si veis q a ses ballades faig massa via quan toc la maleita mo deis xq reduiré la velocitat. es un plaer tocar per tots aquest balladors i balladores q omplen les plaçes i per gaudir de la música i del ball de bot. joan. besades a totes ses al.lotes guapes!!
 

Re: Plaça de l’olivar, dimecres dia 6 de setembre

madò llúcia | 17/09/2006, 13:15

de res rei, si fas massa via t'ho direm no et preocupis, si veus que després de la jota maleita no respiram... preocupe't :-)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb