Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Son Rapinya i les properes per al cap de setmana

(Ballades)

mado-llucia, 25 Agost, 2006

Bon vespre a tots i a totes... en Toni Roig es va comportar ahir vespre. Fins i tot la bullanguera va ser censurada amb una sèrie de “piiips” molts simpàtics, al·lots! No fos cosa que ens surtin els grisos de davall les pedres!

Vaig arribar a les 9,30 tal i com posava el programa. Bé, ja hi estam acostumats, fins a les deu i mitja no pujaren a l’escenari ja que primer va sonar la banda de música de Son Rapinya. Pareixia que seríem quatre moixos i al final quasi no cabíem a la plaça, va ser una ballada ben maca (ja ho deia en Toni), vaig gaudir de ballar amb en Javi, na Neus, el jovent, a rotllo, etc. Va estar massa bé i tot per ésser entre setmana.

Avui vespre n’hi ha a Ariany, Montuïri, i a Palma. Jo voldria ser a totes tres, però malauradament no em puc moure de Palma. Em sap molt de greu perquè sé que Caliu m’esperava i Xaloc també em feia moltes ganes de veure’ls.

Dissabte aniré a Consell, hi pensava anar tota sola i quan ho vaig dir una mica més hi he de llogar un autobús! Hehehe (que som d’exagerada). Ja tenc el cotxe ple! No, si no em deixaran tranquil·la. Que no! Almanco tenc amb qui anar-hi.

Diumenge no em pens perdre la de Felanitx, allà si que tendré un club de fans esperant-me! Mare meva... no em fa falta cap padrina, hehehe. Res, era broooma, conec gent de pel poble i m’han dit que m’aniran a veure.

 

Au idò, passau-ho bé ballant, fins que vos cremin es garrons!

Salut i república!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

colors

laura | 27/08/2006, 15:52

Aquests colors són molt guapos, però maregen un poc.
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb