Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

2n dia de ballada a Sant Bernat!!

(Ballades)

mado-llucia, 21 Agost, 2006

Deu meuet, quina gentada! No es va poder ballar ample en cap moment!

Vaig arribar devers quan mancava un quart per a les nou. A la plaça hi havia els castellers fent de les seves. Vaig aprofitar el moment per visitar el monestir que, encara m’avergonyesqui reconèixer-ho, no hi havia estat mai. Hi tornaré. Vull veure la biblioteca i observar més detingudament els detalls d’aquella meravellosa obra d’art.
Començaren a sonar els Balladors de Lluch. Entre els espectadors i els balladors (i això que sonava Xaloc a Son Ferrer) no hi cabia ni una puça. No era gens còmode ballar.

Devers les onze del vespre pujà a l’escenari Al-Mayurqa que sonaren fins ben passada la mitjanit. Pens que encara que molta gent els critiqui pel fet que els seus comentaris sobre política no els agraden, no s'adonen que l’únic que fan és defensar la nostra cultura i la nostra Terra. Anam bé si no podem dir el que passa realment. També vaig sentir a dir que la lletra de la bullanguera va ser pujada de to, au venga, partiu amb un “barco de requilla” Poponis! Ara s’escandalitzen per no res, i el que riguérem!

No fa falta dir que els dos grups sonaren beníssim. Ah! Em vaig comprar el DVD d’Al-Mayurqa. Bé d’aquí a uns dies ja tendré ratxada la pista n.10 del CD per a ballar de tant d’escoltar-la. És que les lletres només diuen una veritat darrera l’altra! En resum, primerament, hi tornaré l’any qui ve. Vàrem ballar moltíssim, almanco jo, i principalment, pens que tothom va gaudir molt de les festes.

A aquest enllaç hi trobareu un parell de fotografies:

CLICAU AQUÍ

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: 2n dia de ballada a Sant Bernat!!

madò llúcia | 22/08/2006, 19:20

en moments com aquests em fa llàstima no tenir un clon...
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb