Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

(Ballades)

mado-llucia, 17 Agost, 2006

Ai! Es meus peuets! Quina ensabonada els hi hagut de donar quan he arribat a ca meva devers les dues de la matinada. Però, i el que vaig gaudir?

Ei! Va succeir un fet històric! Ningú es va adonar que els tres protagonistes d’aquest bloc, els meus estimats comentaristes i jo, érem tots tres a la ballada! Em va fer molta d'il·lusió! A veure si qualque dia aquest petit nombre creix, perquè... serà que no ho dic!

Els dos grups que hi sonaren, Tracalada i Herbes dolces varen fer ballar a tota la plaça on, al principi, quasi no hi cabíem de la quantitat de balladors que érem. Però com que va acabar tard i era entre setmana hi va haver gent que partí. Per sort, jo avui tenc lliure a la feina i puc descansar, EI! Però demà n’hi ha al Molinar! També ens cau a prop als palmessans! Hi sonen Tralai i sa Torre. Què, vos hi apuntau?

 

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

Víctor | 17/08/2006, 12:25

Hehehe, idò sí, mos hi vàrem trobar es tres xD Després de mirar mitja hora tot empagueït a Madò Llúcia, vaig decidir saludar-la, després me va presentar en Javi, i s'autopresentà en Jaume, que el tenc vist d'un parell de ballades i bé :P A jo me fan mal ses cames, no vaig aturar gens ni una mica. Respecte als grups, tracalada molt bé, i Herbes Dolces, encara que m'agradaren molt ses cançons que tocaven, com que gairebé no els tenc sentits (sa profe no té cd's seus aix xD) me costava un poc ballar segons quines cançons. Crec que en tenir doblers miraré si me puc comprar qualque cd seu. Idò res, m'ho vaig passar pipa, me va sebre un poc de greu per dues amigues que no sabien ballar però que havien vengut, però bé, així pentura s'animen a aprendrer-ne (de fet a una d'elles ja la tenc convençuda, hehehe xD) Idò res, un salut i a mem quan mos tornam a veure, encara que demà no puc anar al Molinar, tenc altres plans :|
 

Enhorabona

Jero | 17/08/2006, 12:37

MOlT Be reina¡¡¡¡¡m'agrada molt el teu bloc.Es molt entretengut i divertit. Un petonet reina¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
 

Re: Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

Madò llúcia | 17/08/2006, 13:08

Gràcies Jero, t'has d'animar a venir a més ballades i ja veuràs com n'aprendràs! Ei Víctor, balles beníssim per només fer un any que n'aprens eh? no perdies cap punt! M'has de dir qui és sa teva mestra, perquè amb un any fer això... o tens molta facilitat per el ball o t'han ensenyat molt bé. Com que estaves empagueït eh!! hehehe, tranquil, de moment no he mossegat a nigú (encara que qualque vegada m'he hagut d'aguantar :-D )
 

Re: Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

Víctor | 17/08/2006, 16:38

Hehehe, d'acord, no te tendré por xD ;-) A jo me'n va ensenyar de s'octubre fins es gener na Xisca des pont d'Inca, no sé que nom de llinatge. Amb ella férem boleros, bastanta cosa de fandangos, i començàrem una mica ses jotes. Per problemes de salut va haver de deixar de donar-mos classe (encara que segueix anant a ses ballades) i mos va donar classes na Sílvia, una al·lota de 15 anys que duu des de petita ballant... Emperò, ho va deixar prest, i mos fusionàrem amb ''Marratxí Balla i Bota'', una altra escoleta de ball al Pont d'Inca... I mos passà a donar classes na Bel, una dona de Palma, i ella mateixa mos ne seguirà ensenyant es curs vinent. No sé exactament quin és secret d'haver-ne après molt, ma mare també m'ho deia :$ i no sé... supòs que un poc de tot, hem canviat dos pics de mestra, hi he posat moltes ganes, m'he botat molt poques classes, i des de ben prest vaig animar-me a anar a ballades... i mira, estic content que me diguis que ball bé hehehe :P Això sí, jo també m'he d'enfrontar enguany a ses mateixes ;)
 

Re: Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

madò llúcia | 17/08/2006, 16:54

no si... encara n'aprendràs abans que jo i així si que et mossegaré un ull! Jo enguany vull anar a l'escola de música i dances per perfeccionar les faltes que tenc als fandangos i les mateixes sobretot. De fet, ara que vaig molt a les ballades he millorat i he aprés punts nous, a més de passar-m'ho pipa!
 

...a tope!

Javi | 18/08/2006, 15:53

Idò això, que veig que estau a tope amb el ball de bot... continuau disfrutant així! Sí que va estar bé sa ballada. Jo no feia comptes d'estar fins gaire tard i al final ni vaig estar pendent del rellotge de lo bé que m'ho vaig passar. S'única llàstima és que en alguns moments hi havia massa gent i feia mal ballar; sobretot si intentaves fer-ho en parella. Salutacions, companys!!!
 

Re: Ballada al Pla de na Tesa 16/08/06

Silvia | 29/08/2006, 10:22

Weee..ido jo sok na silvia des pontndinca com diu en victoooor!! hehehehe..mare mevaa..no m esperaba k en viktor escrigues la veritat..ido si yo antes era sa profesora den victor..pero u vaig tenir k deixar prest per problemes tambe..i en victor te rao..desde petita yo ball vaig comnsa cuant tenia 6 anys fins ara..i en victor sa ekivokat de edat i ara tenk 16 o sigi duk 10 anys ballant ball de bot..i ya profesional hahaha..be yo vaig molt a ses ballades i yo no pens deixaro mai es ball de bot..u duk a sa sang..be bona gent a mem si m kontestau en akest komntari hehehehe..enga adeu un besito molt fooort..
 

K fort

Víctor | 30/08/2006, 19:56

Que fort, ara m'ha fet empegueir que m'hagis llegit es comentari :$ xDD hehehe Silvia idò ànims que aviat mos tornarem a veure a s'escoleta que a jo encara me queda molt per aprendre :P
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb