Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Mostra de Ball a L’assumpció

(General)

mado-llucia, 17 Agost, 2006

Que vos puc contar d’aquesta mostra? Va anar tot molt bé. Dels tres grups que érem cap tenia el mateix estil de ball i això el públic, que no era molt nombrós, ho va agrair. El grup de l’escola de Campos va ballar amb la vestimenta d’anar a fer feina ben rústica i ballaren com antigament i com realment era el ball mallorquí, un ball molt fi. El grup de s’Eixam anaven de senyors amb uns vestits preciosos i ballaren amb molta elegància sense en cap moment perdre el somriure com a bons professionals. El grup de la Casa, l’escola de ball de l’assumpció, realment ens va sortir molt millor que altres vegades, podem estar contents. Aprofitarem per fer una mica de mostra de roba, anàvem amb roba d’anar a fer feina: uns de mariners, altres de vermadors, matancers, etc.
Quan finalitzar la mostra es va cremar la vara de la Clavariessa (“reina” de les festes que a molts llocs de les Illes s’ha perdut costum), quins bons records... ja fa un any que ho vaig ser jo! Per acabar hi va haver un petit refrigeri.

En resum, una nit de ball molt entretinguda.Qualcú ens conta qualque cosa sobre la ballada que va haver Al Toro amb Música nostra? Que els que teníem mostra no hi poguérem anar!

CLICKAU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb