Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Bon vespre a tots...

(Ballades)

mado-llucia, 29 Juliol, 2006

.. manco a una! Així començà Al-Mayurqa devers les 21.30h. d’ahir vespre. Una nit fosca i molt calorosa, i més per als balladors que estàvem encapçalats entre dues parets altes on no hi passava l’oratge. Com sempre el grup va sonar molt animat. Són els més crítics amb els desastres que fan a les nostres illes i encara així trop que podrien dir més més cosa, es queden curts per al meu gust (sabeu què en som de revolucionària! Hehehe, i d'exagerada...). Tot s’ha de dir, i més si es veritat, no trobau?

No sé vosaltres què fareu, però jo m apunt a plantar alzines per trepitjar les mates! Encara que sigui una espècie autòctona la faria fugir jo, a aquesta! Bé, millor que ho deixi fer que encara m’exaltaré. Tornant al que dèiem, la ballada va anar molt bé, el lloc per ballar respecte al nombre de balladors va ser suficient i els músics sonaren beníssim, sobretot el fandango aquell que mai record el nom... el que parla d’en Felip V, que m’agrada de molt! Avui vespre a Maria de la Salut presenten el seu DVD, llàstima que demà hagi d’anar a fer feina ben prest i no hi pugui anar. Esper que qualcú que em llegeix em conti la festa, perquè... molt que em mirau però no em deis res!, eh?! Vos tuparé! Au, salut a tots! Fins a una altra!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Tampoc hi vaig anar! :(

Víctor | 30/07/2006, 22:44

Catxin dena ja començ a enyorar ses ballades!! A mem si aquesta setmana que entra en puc pescar qualcuna!! Per cert (no ve al cas però tenc ganes de dir-ho xD) vaig escoltar a un disc de na Maria del Mar Bonet amb Al Tall, es Bolero d'Alcúdia, que per sa lletra se pot deduir que no és s'Alcúdia mallorquina sinó sa valenciana :P i res, que m'agrada molt i que el trob molt original, qualcú l'ha sentit mai? :)
 

Al-Mayurqa

Javi | 31/07/2006, 12:10

Hola Bona gent! També vaig ser a sa ballada del "Mata de Jonc", i tot i que al grup li faltava el bateria, se les varen arreglar per anar fent torns per tal de que les percussions no faltàssin a les peces. Sí que va fer una bona calorada, però va estar la mar de bé. L'Endemà dissabte no sé com va anar per Maria de la Salut, simplement que varen començar molt tard, devers amb una hora de retard, i molta gent se va cansar d'esperar i va partir cap Ariany, on sonava Música Nostra. Jo li vaig pegar per Ariany i vaig disfrutar moltíssim de ballar. Música Nostra va tocar gairebé dues hores, i al poble, amb la fira nocturna que hi havia montada s'hi respirava un molt bon ambient. En definitiva, una festa que no faig comptes de perdre'm l'any que ve!
 

ariany

madò llúcia | 31/07/2006, 13:52

quina enveja javi! :-( i jo fent feina...
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb