Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Ballada de dissabte dia 15/07/06 amb Tracalada

(Ballades)

mado-llucia, 16 Juliol, 2006

Hola! Què, com va anar la ballada del Rafal? Va sonar bé Tracalada?

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Ballada de dissabte dia 15/07/06 amb Tracalada

Víctor | 16/07/2006, 23:59

Bé, corregir-te una cosa que també he llegida a es correu electrònic, i és que sa ballada era al Pont d'Inca :) Va estar bé, es grup se veu que no és gaire conegut i sa gent que hi havia era quasi tota de per es pont d'inca o rodalies, no era molta gent però així mateix feiem un rotlo gegant i dos de petits. Gent mirant... poqueta. Respecte as grup, encara que sonaven molt bé, hi havia qualcuna cançó que comparada amb es disc (que m'agrada bastant, tot s'ha de dir) pareixia totalment deformada... No sé per quin motiu però vaja, hi havia un bolero que a bocins feia pena comparat amb sa 'versió' des disc... En fi, m'ho vaig passar molt bé, vaig tornar a sortir a sa bulla i vaig suar com un porc xD. Dissabte que ve toca al-mayurqa a sa cabaneta, en es campet, a les 21:30 i de moment tenc pla d'anar-hi :) A sa de Calvià ja vorem, me n'acab de tèmer i ho pensaré ;)
 

suar?

Madò llúcia | 17/07/2006, 14:52

es ve? dius que suares? a una ballada? impossible!!, però si no fa gens de calor, saps que n'ets d'exigerat! xD. A sa cabaneta no hi podré anar, es a dir, ja saps que l'hauràs de comentar, perquè veig que ets l'únic que s'atreveix... Que feis el que nomes llegiu! comentau!! Venga, escriviu el que pensau!! O vos mosegaré un ull, eh????
 

Vilafranca... balla, bota i sua... i sopa

Javi | 17/07/2006, 17:02

Bones, criatures Idò jo es dissabte li vaig pegar per Vilafranca, amb Sa Torre i Vilafranca Balla i Bota. També varem suar a les totes, per suposat.Va ser una ballada molt familiar, ja que erem poquets els balladors que hi varem pujar. Sí que és vera que hi havia gent de l'agrupació del poble. En acabar la ballada, l'agrupació vilafranquina mos va convidar a sopar i en va sobrar molt de menjar! També és que molta gent no va esperar a que acabés el segon grup i no sabien que hi havia el refrigeri.M'imagin que a Tracalada no hi havia gaire gent perque a Algaida també sonava Al-Mayurqa, és a dir, que hi havia per triar, però no estic gens d'acord amb dir que Tracalada siguin poc coneguts... tot lo contrari. Per ventura darrerament no, però l'any passat varen ser un dels grups que més ballades varen oferir. Salutacions!
 

:P

Víctor | 17/07/2006, 22:32

Bé Javi pel que veig tu n'estàs més enterat que jo... Jo ja ho vaig dir a qualque comentari i és que sóc nou de trinca en aquest món de ses ballades i sa música tradicional i si la cag perdonau-me i corregiu-me, ben agraït n'estic :P Jo Tracalada no és un grup que hagi sentit anomenar gaire, i a sobre a sa ballada no hi havia gaire gent, encara que si me dius que hi havia per triar, segurament s'explica tot ;)
 

bullangueres...

Víctor | 18/07/2006, 17:20

Uf, a jo me fa molta por entrar a una bullanguera, fins ara he tengut una sort que no me la meresc i m'han fet punts fàcils, però jo he vist qualque virgueria que mare de Déu sagrat! En fi, poc a poc i bona lletra :p Myotragus els vaig sentir un pic però no m'hi vaig fixar gaire sa veritat :|
 

Calvià

Javi | 20/07/2006, 14:52

Hola criatures! Ja estau preparats per sa ballada de Calvià? Que aquesta setmana encara n'hi ha hagut poquetes de ballades, comparat amb la passada.
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb