Inici · Arxiu · Àlbums · Enllaços · Contacte

Més suades, que digui, més ballades!

(Ballades)

mado-llucia, 13 Juliol, 2006

Amb una mica de retard però vos parlaré de la ballada d'Al-Mayurqa al Portitxol com a part de la Festa de l’esquerra del passat dissabte dia vuit, organitzada pel jovent d’Esquerra Unida. Per a mi, és que ja per començar ho fan excel·lentíssim: bon vespre a tots, MANCO A UNA!! Són boníssims. Feia molta d'estona (anys, però anys) que no els escoltava i encara que no tenguin tanta “popularitat” com altres em van agradar molt. Bé, quan pugui aniré comprant els seus cd’s. Ei, avui vespre ens veiem a Santa Maria eh? Bé, deix obert aquest article per comentar la ballada d’avui vespre!

del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Comentaris

 

Re: Més suades, que digui, més ballades!

no se | 13/07/2006, 16:11

no hi havia molta gent,no? :s
 

Ja som arribats

Víctor | 13/07/2006, 22:30

Idò jo acab d'arribar de sa ballada de Santa Maria i m'ha encantat! Jo he sentit dir que Música Nostra no tocava al final i he partit, supòs que no haurà canviat sa cosa... Encara no havia vist cap pic a Xaloc en directe i els he trobat molt bons, i he ballat tot el que he pogut. A destacar sa bulla que m'ha agradada moltíssim i era una autèntica ''bulla'' xD hehehe, per cert ha estat sa primera a sa que he entrat, i res, un tercer fàcil i ja m'he estrenat :P
 

Ni fu ni fa

Javi | 14/07/2006, 14:03

Sa veritat és que si no hagués anat a sa ballada de Santa Maria no m'hauria passat res, ja que no m'ha agradat gaire. Poc espai per ballar, i això que sa plaça és immensa! Sa qüestió és que vaig acabar ben copejat de per tot. I per una altra banda el grup me va sonar molt descafeïnat, com si no estàssin en gaire forma. Res, serà que són massa dies de ballar i que un se ressenteix, jeje. A veure què tal anit per Son Ferriol!
 

Re: Més suades, que digui, més ballades!

Madò Llúcia | 14/07/2006, 15:36

Pens com vosaltres, tanta plaça i tant poc espai, però jo sempre disfrut de ballar, a més vaig veure gent que ja tenia ganes de veure. La bullanguera va ser massa, així ha de ser, s'han de barellar!! (ho podriem comparar amb el capoeira, hehehehehe. El grup si, va sonar bé, com sempre, però com si no tenguèssin força, pot ser perquè na Marta no hi era (i jo que havia duit el cd perquè me'l signés, me caxis).
 

Cert el que deis de s'espai...

Víctor | 15/07/2006, 19:02

Teniu raó amb què quasi no hi havia lloc per ballar, me'n vaig oblidar d'escriure-ho... Es problema no era realment que no hi hagués lloc, és que varen posar ses cadires molt molt aprop de s'escenari, perquè sa plaça és ben grossa... Llavò vaig trobar-me una amiga que me va dir que havien estat ballant per darrere s'escenari xD aquests sí que anaren vius :P
 

no vos va parèixer poc?

madò llúcia | 16/07/2006, 14:33

A mi em va parèixer poc... em vaig quedar amb ganes de ballar més, se'm va passar l'hora volant, allà hi faltava un altre grup!!
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Subscripció: RSS 0.90 · RSS 1.0 · RSS 2.0 · Atom · Comentaris recents
Powered by LifeType - Design by BalearWeb